Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Eπεισόδια στη Γ.Σ. της Creta Farms - Χειροδικία καταγγέλλει ο Εμμ. Δομαζάκις - Για ψέματα της συμμορίας κάνει λόγο ο Κ. Δομαζάκης

tags :
Eπεισόδια στη Γ.Σ. της Creta Farms - Χειροδικία καταγγέλλει ο Εμμ. Δομαζάκις - Για ψέματα της συμμορίας κάνει λόγο ο Κ. Δομαζάκης
Η διοίκηση καταγγέλλει ότι ο μέτοχος Κωνσταντίνος Δομαζάκης με τον πληρεξούσιο δικηγόρο του, χειροδίκησαν κατά του Εμμ. Δομαζάκη
(upd) Επεισοδιακή ήταν η Γενική Συνέλευση της Creta Farms, με τους μετοχές να αλληλοκατηγορούνται για χειροδικίες και προπηλακισμούς.
Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει ο μέτοχος Εμμ. Δομαζάκις, ο  Κωνσταντίνος Δομαζάκης και ο δικηγόρος του επιχείρησαν να καταλάβουν το προεδρείο στη Γενική Συνέλευση και χειροδίκησαν κατά του προέδρου, Εμμανουήλ Δομαζάκι.
Ωστόσο ο Κων. Δομαζάκης διαψεύδει τις καταγγελίες και υποστηρίζει ότι ο Εμμ. Δομαζάκις προπηλάκισε τον καθηγητή Εμπορικού Δικαίου του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου κ. Νικόλαο Τέλλη.
Μάλιστα χρησιμοποιεί σκληρή γλώσσα και κάνει λόγο για «κρεσέντο ψεύτικων ανακοινώσεων της συμμορίας του Εμμ. Δομαζάκι».
Τελικά η Γενική Συνέλευση διεκόπη εκ νέου για τις 3 Οκτωβρίου 2019, όπως ανακοίνωσε η εισηγμένη.

Η ανακοίνωση της Creta Farm ΑΕ αναφέρει:

«Κατά την έναρξη της συνεδρίασης της Γ.Σ. της εταιρίας Creta Farm A.E. την 26η Σεπτεμβρίου 2019, σε συνέχεια της διακοπείσας για την ως άνω ημέρα συνεδρίασης της 23ης Σεπτεμβρίου 2019, στην έδρα της εταιρείας στο 15ο χιλιόμετρο Ε.Ο. Ρεθύμνου – Ηρακλείου, περιοχή Πρίνου, θέση Λατζιμάς, Δήμου Ρεθύμνης, Π.Ε. Ρεθύμνης, έλαβε το λόγο ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Εμμανουήλ Δομαζάκης, ο οποίος ανακοίνωσε ότι θα αναγνώσει επιστολή του Προέδρου της Γ.Σ. κ. Πλάτωνος Νιάδη, ο οποίος είχε ανυπέρβλητο προσωρινό κώλυμα να παραστεί στη γενική συνέλευση.
Τότε επιχείρησαν να καταλάβουν πραξικοπηματικά το προεδρείο ο μέτοχος κ. Κωνσταντίνος Δομαζάκης με τον πληρεξούσιο δικηγόρο του, χειροδικώντας κατά του Προέδρου του ΔΣ, με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν εντάσεις που καθιστούσαν αδύνατη τη συνέχιση της Γ.Σ., η συνεδρίαση της οποίας οποία διεκόπη και εξ αυτού του λόγου με απόφαση του Προέδρου της ΓΣ και του προέδρου του Δ.Σ. για τις 3 Οκτωβρίου 2019 ημέρα Πέμπτη και ώρα 12.00 στον ίδιο ως άνω χώρο».

Σε ανακοίνωση που δημοσιεύθηκε νωρίτερα στο ελληνικό χρηματιστήριο από την Creta Farms αναφέρονται τα εξής:

«Λόγω ανυπέρβλητου προσωρινού κωλύματος του Προέδρου της τακτικής γενικής συνέλευσης των μετόχων της εταιρείας, η συνεδρίαση της 26ης Σεπτεμβρίου 2019 σε συνέχεια της διακοπείσας από 23 Σεπτεμβρίου 2019 που πραγματοποιήθηκε στην έδρα της εταιρείας στο 15ο χιλιόμετρο Ε.Ο. Ρεθύμνου – Ηρακλείου, περιοχή Πρίνου, θέση Λατζιμάς, Δήμου Ρεθύμνης, Π.Ε. Ρεθύμνης, διακόπτεται εκ νέου με απόφαση του Προέδρου της ΓΣ για τις 3 Οκτωβρίου 2019 ημέρα Πέμπτη και ώρα 12.00 στον ίδιο ως άνω χώρο».

Η απάντηση του Κων. Δομαζάκη

Σχετικά με τη ΓΣ της Creta Farms για … αρχή

Παρακολουθώ άναυδος το κρεσέντο ψεύτικων ανακοινώσεων αλλά και διαρροών της συμμορίας του Εμ. Δομαζάκι για τα τεκταινόμενα στην σημερινή Γενική Συνέλευση της Creta Farms.
Είναι πράγματι αξιοθαύμαστο το γεγονός πως σε τόσες λίγες ανακοινώσεις και διαρροές μπορούν να ειπωθούν τόσο πολλά ψέματα.

Ψέμα πρώτο: Διεκόπη η Γενική Συνέλευση.

Η αλήθεια είναι πως υπήρξε καταχρηστική προσπάθεια διακοπής από τον κ. Εμ. Δομαζάκη αλλά η Συνέλευση ολοκληρώθηκε κανονικά και εξελέγη με βάση τα προβλεπόμενα από τη νομοθεσία νέο ΔΣ της Creta farms.

Ψέμα δεύτερο:  Με απόφασή του ο Πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης διέκοψε εκ νέου για την 3η Οκτωβρίου.

Η αλήθεια είναι ότι δεν εμφανίστηκε ο Πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης και ως  εκ τούτου δεν μπορούσε να διακόψει μια Γενική Συνέλευση στην οποία δεν ήταν παρών.
Αλλά και να ήταν παρών δεν θα μπορούσε να μεταθέσει εκ νέου την Γ.Σ αν δεν υπήρχε σύμφωνη γνώμη των παρισταμένων. Επιπλέον πρέπει ο κ. Εμ. Δομαζάκις να αποφασίσει τι είναι αληθές.
Αυτό που λέει στις ανακοινώσεις του ή εκείνο που διέρρευσε με email σε δημοσιογράφους η εταιρία την οποία πληρώνει με 16.500 ευρώ το μήνα ( από τα χρήματα που δεν έχει η Creta Farms ) ότι  εγώ προπηλάκισα τον Πρόεδρο της Γενικής Συνέλευσης; Προπηλακίζεται άραγε ο απόντας;

Ψέμα τρίτο: Προπηλάκισα τον Εμ. Δομαζάκι

Η αλήθεια είναι ότι ο κ. Δομαζάκις προπηλάκισε τον έγκριτο καθηγητή Εμπορικού Δικαίου του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου κ. Νικόλαο Τέλλη. Για αυτό υπάρχει και αποδεικτικό υλικό. Μάλιστα ο κ. Εμ. Δομαζάκις φοβούμενος την υποβολή μηνύσεως και τη διαδικασία αυτοφώρου έσπευσε να εξαφανιστεί σκαρφαλώνοντας την καρότσα φορτηγού αυτοκινήτου μεταφοράς χοίρων.
Και για αυτό υπάρχει αποδεικτικό υλικό.
Αυτά για αρχή. Περισσότερες λεπτομέρειες το συντομότερο.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης