Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΚΙΝΑΛ: Κατέρρευσε η σκευωρία της Novartis – Κάποιοι ασέλγησαν επί των θεσμών

ΚΙΝΑΛ: Κατέρρευσε η σκευωρία της Novartis – Κάποιοι ασέλγησαν επί των θεσμών
Πρώτο θύμα η ανεξαρτησία και το κύρος της Δικαιοσύνης αναφέρει το Κίνημα Αλλαγής
Την θέση ότι κατέρρευσε η σκευωρία της Novartis που ως στόχο είχε την αλλοίωση των δημοκρατικών θεσμών και την ομηρεία στελεχών της αντιπολίτευσης διατύπωσε η βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής και υπεύθυνη για θέματα Δικαιοσύνης Νάντια Γιαννακοπούλου.
«Οι μάσκες έπεσαν.
Αποδεικνύεται καθημερινά -με κινηματογραφικό τρόπο- ότι με ευθύνη πολιτικών προσώπων και δικαστικών λειτουργών, κάποιοι ασέλγησαν επί των θεσμών, με πρώτο θύμα την ανεξαρτησία και το κύρος της Δικαιοσύνης» επισημαίνει η κα.Γιαννακοπούλου, η οποία κάνει λόγο για «ολοκληρωτικής έμπνευσης σχέδιο να στηθεί ως πολιτικό σκάνδαλο η υπόθεση NOVARTIS, που ναυάγησε μπροστά στην κραυγαλέα απουσία στοιχείων».
Όπως λέει, ήρθε η ώρα της αλήθειας και της αποκάλυψης κάθε πτυχής της σκοτεινής υπόθεσης, καθώς και η ώρα της διερεύνησης των ευθυνών όσων εμπνεύστηκαν και υλοποίησαν το παρα-θεσμικό σχέδιο.
«Υπάρχουν συσσωρευμένες ενδείξεις για τον κ. Παπαγγελόπουλο.
Από αυτές και θα ξεκινήσουμε την εις βάθος διερεύνηση.
Για κανέναν δεν υπάρχει ασυλία ή δεν μπορεί να υπάρχει ειδικό καθεστώς προστασίας.
Η σκευωρία αφήνει πίσω της μια νοσηρή ατμόσφαιρα "εμφύλιας" σύγκρουσης στον χώρο της Δικαιοσύνης με βαθιές διχαστικές γραμμές ανάμεσα σε "υπάκουους" και "μη υπάκουους" δικαστές, ένα κλίμα ωμών παρεμβάσεων και εκβιασμών» τονίζει η κα.Γιαννακοπούλου, υποστηρίζοντας ότι είναι ευθύνη της Βουλής να δράσει περιφρουρώντας τη Δημοκρατία και τη Δικαιοσύνη από κάθε σκιά και κάθε νέα απόπειρα μεθόδευσης.
«Με το βλέμμα στο μέλλον αυτού του τόπου, έχουμε χρέος να ζητήσουμε την αυτοκάθαρση του δικαστικού και εισαγγελικού σώματος.
Να εγγυηθούμε την αποκατάσταση των πληγών που κάποιοι απροκάλυπτα προκάλεσαν στο Κράτος Δικαίου.
Είναι ζήτημα Δημοκρατίας» τονίζει η βουλευτής του ΚΙΝΑΛ.
 

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης