Τελευταία Νέα
Διεθνή

Υπόθεση Biden: «Θα δημοσιεύσω την συνομιλία με τον Ουκρανό πρόεδρο» λέει ο Trump

Υπόθεση Biden: «Θα δημοσιεύσω την συνομιλία με τον Ουκρανό πρόεδρο» λέει ο Trump
Στην δημοσιότητα θα δώσει ο Trump την συνομιλία με τον Zelensky
Συνέχεια στην υπόθεση Μπάιντεν δίνει ο Donald Trump.
Αφότου παραδέχτηκε ότι συζήτησε το θέμα με τον Ουκρανό ομόλογό του Zelensky, δήλωσε πωςι θα κυκλοφορήσει αύριο (25/9) το "πλήρες, πλήρως αποχαρακτηρισμένο και μη επεξεργασμένο αντίγραφο" του τηλεφωνήματός του με τον Πρόεδρο της Ουκρανίας στην οποία συζήτησε πιθανή έρευνα κατά του Joe Biden και του γιου του.
Ο Αμερικανός πρόεδρος διέταξε το πάγωμα στρατιωτικής βοήθειας προς την Ουκρανία, λίγες ημέρες πριν επικοινωνήσει με τον Ουκρανό ομόλογό του, για να του ζητήσει όπως λέγεται να διεξαγάγει έρευνα για πιθανή εμπλοκή του Biden ,βασικού πολιτικού του αντιπάλου και υποψήφιου για το χρίσμα των Δημοκρατικών, και του γιου του σε σκάνδαλο διαφθοράς.
Ο ίδιος ο Trump παραδέχθηκε ότι ζήτησε το πάγωμα της στρατιωτικής βοήθειας αξίας 400 εκατ. δολαρίων, ωστόσο αρνήθηκε ότι αυτό σχετίζεται με την υπόθεση αλλά υποστήριξε ότι το έκανε εξαιτίας της διαφθοράς που υπάρχει στη χώρα, ενώ υποστήριξε ότι και οι Ευρωπαίοι πρέπει να βοηθήσουν για την καταπολέμησή της.
Ο Biden, αντιπρόεδρος επί Obama, δήλωσε πως θα ζητήσει την παραπομπή του Trump αν δεν συνεργαστεί με τις έρευνες του Κογκρέσου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης