Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Φονική κακοκαιρία - Στους 2 οι νεκροί από κεραυνούς - Διακοπές ρεύματος, δρόμοι χείμαρροι και ατυχήματα

Φονική κακοκαιρία - Στους 2 οι νεκροί από κεραυνούς - Διακοπές ρεύματος, δρόμοι χείμαρροι και ατυχήματα
Το σύστημα καταγραφής κεραυνών «ΖΕΥΣ» κατέγραψε πάνω από 10.500 κεραυνούς έως τις 13:00, εκ των οποίων περίπου 7.000 πάνω από τη θάλασσα και 3.500 πάνω από την ξηρά
Δύο άνθρωποι έχουν χάσει τις ζωές τους από την κακοκαιρία και συγκεκριμένα λόγω κεραυνού.
Πρόκειται για έναν 56χρονο που έχασε τη ζωή του στην Κυπαρισσία. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, διαπιστώθηκε ο θάνατός του από πυροσβέστες που έφτασαν στο σημείο.
Σύμφωνα με το tharrosnews.gr, ο άτυχος άντρας έχασε τη ζωή του σε παράνομο σκουπιδότοπο του δήμου Τριφυλίας στο Αλιμάκι της Δ.Ε. Κυπαρισσίας. Ο άνδρας φέρεται να είχε μεταβεί μαζί με άλλα τρία άτομα στον παράνομο σκουπιδότοπο και καθώς έψαχνε μέσα στα σκουπίδια για αντικείμενα και ρουχισμό χτυπήθηκε από τον κεραυνό.
Ένας 35χρονος εργάτης από το Πακιστάν έπεσε νεκρός από κεραυνό στα Λεχαινά.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Γαστούνης όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Όπως αναφέρει το patrisnews.com ο 35χρονος διέμενε μαζί με άλλους πέντε ομοεθνείς του σε ένα πρόχειρο κατάλυμα στη Μυρσίνη των Λεχαινών. Κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας ο 35χρονος φέρεται να φοβήθηκε από τους κεραυνούς, να βγήκε έξω από το παράπηγμα που ζούσε και να χτυπήθηκε από τον κεραυνό.

Πάνω από 10.500 κεραυνοί

Την εξέλιξη του καιρού παρακολουθεί στενά το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που δημοσιοποίησε προ ολίγου, το σύστημα καταγραφής κεραυνών «ΖΕΥΣ» κατέγραψε πάνω από 10.500 κεραυνούς έως τις 13:00, εκ των οποίων περίπου 7.000 πάνω από τη θάλασσα και 3.500 πάνω από την ξηρά.
Φονική κακοκαιρία - Στους 2 οι νεκροί από κεραυνούς - Διακοπές ρεύματος, δρόμοι χείμαρροι και ατυχήματα
Στο έλεος της κακοκαιρίας βρίσκεται η Δυτική Ελλάδα με την βροχή να πέφτει ακατάπαυστα εδώ και αρκετή ώρα.
Η κακοκαιρία προκαλεί προβλήματα στις περισσότερες περιοχές με πλημμυρισμένους δρόμους και διακοπές ρεύματος.
Μετά τις πλημμύρες στην Κεφαλονιά, απέναντι, στην περιοχή της Κυλλήνης, στον Κάμπο και στην Πηνεία η κακοκαιρία έχει προκαλέσει προβλήματα με πλημμυρισμένα σπίτια και καταστήματα και ήδη έχουν κινητοποιηθεί οι υπηρεσίες πολιτικής προστασίας των δήμων.
Δέντρα έχουν πέσει πάνω στο δίκτυο της ΔΕΗ με αποτέλεσμα την διακοπή της ηλεκτροδότησης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης