Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λοβέρδος (ΝΔ): Η ΕΡΤ να μη γίνει ντουντούκα της ΝΔ – Ατυχείς οι χειρισμοί για τη μετονομασία σταθμών του μετρό

Λοβέρδος (ΝΔ): Η ΕΡΤ να μη γίνει ντουντούκα της ΝΔ – Ατυχείς οι χειρισμοί για τη μετονομασία σταθμών του μετρό
Δεν υπάρχει λόγος να ακριβύνουν τα τιμολόγια της ΕΥΔΑΠ υποστήριξε ο βουλευτής της ΝΔ
Την θέση πως η ΕΡΤ δεν πρέπει να γίνει ντουντούκα της ΝΔ όπως έγινε επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ διατύπωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Γ. Λοβέρδος.
Σε δηλώσεις του στο Θέμα Fm ο κ.Λοβέρδος υποστήριξε ότι είναι λογική η κριτική που άσκησε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος για την εικόνα της ΕΡΤ την περίοδο της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.
«Έγιναν αρκετά λάθη στην ΕΡΤ επί ΣΥΡΙΖΑ, πρέπει να έχουμε πολυφωνική ΕΡΤ και εάν διαπιστώσω προσπάθεια καπήλευσης της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης από τη ΝΔ θα το επισημάνω.
Η ΕΡΤ δεν πρέπει να γίνει ντουντούκα της ΝΔ, όπως είχε γίνει επί κυβέρνησης Τσίπρα» τόνισε ο κ. Λοβέρδος, ο οποίος άφησε αιχμές για τους χειρισμούς της διοίκησης της Αττικό Μετρό και προσωπικά στον πρόεδρο της εταιρίας Νίκο Ταχιάο, στο θέμα της μετονομασίας σταθμών.
«Κακώς ενεπλάκη το όνομα του Παύλου Μπακογιάννη.
Δυστυχώς με όλη αυτή τη διαδικασία που έγινε λίγο πρόχειρα υπονομεύτηκε το όνομα του» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Λοβέρδος, σημειώνοντας ότι ο χειρισμός ήταν ατυχής και πολύ σώφρονα η οικογένεια του πήρε αυτή τη στάση, να σταματήσει η διαδικασία.
«Δεν τον κρίνω τον κ. Ταχιάο, προσπαθεί να βρει δικαιολογίες για ένα θέμα που δεν χειρίστηκε όπως έπρεπε» τόνισε ο κ.Λοβέρδος, ο οποίος χαρακτήρισε «ελαφρώς ατυχή» τη δήλωση του συναδέλφου του, βουλευτή της ΝΔ Μπάμπη Παπαδημητρίου για το «εξωφρενικά φθηνό νερό».
Όπως είπε, δεν υπάρχει θέμα να ακριβύνουν τα τιμολόγια της ΕΥΔΑ, καθώς το νερό δεν είναι ακριβό.
«Είναι δύσκολο από δημοσιογράφος να γίνεις πολιτικός» σημείωσε επίσης ο κ. Λοβέρδος, ο οποίος εξέφρασε την άποψη ότι χρειάζονται ιδιωτικοποιήσεις παντού, αλλά δεν υπάρχει κανένα σχέδιο ή κάποια πρόθεση αυτή τη στιγμή για την ΕΥΔΑΠ, παραπέμποντας το θέμα στο μέλλον, καθώς όπως είπε, δεν επείγει κάτι τέτοιο, ούτε είναι στις προτεραιότητες της κυβέρνησης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης