Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βορίδης (υπ. Αγροτ. Ανάπτυξης): Στόχος μας να επιστρέψει ο πρωτογενής παράγωντας στη θέση που του αξίζει

Βορίδης (υπ. Αγροτ. Ανάπτυξης): Στόχος μας να επιστρέψει ο πρωτογενής παράγωντας στη θέση που του αξίζει
Η εισαγωγή της νέας ψηφιακής τεχνολογίας στο χωράφι και η στροφή σε νέες μεθόδους παραγωγής χαμηλότερου κόστους είναι σημαντική 
«Στόχος μας είναι να επιτρέψουμε στον πρωτογενή μας τομέα να αποκτήσει τη θέση που του αξίζει» δήλωσε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκης Βορίδης λέγοντας ότι σε αυτό θα συμβάλλει καθοριστικά «η εισαγωγή της νέας ψηφιακής τεχνολογίας στο χωράφι και η στροφή σε νέες μεθόδους παραγωγής χαμηλότερου κόστους».
Σε συνέντευξη του στην εφημερίδα Νέα Σελίδα υποστηρίζει ότι «με τη θέσπιση ενός νέου θεσμικού πλαισίου, που θα επιτρέπει τον ανοιχτό διάλογο με τους παραγωγικούς φορείς και θα επαναφέρει τη διαφάνεια και τη λογοδοσία στη λειτουργία των συνεταιριστικών σχημάτων και των διεπαγγελματικών οργανώσεων, αποφορτίζοντάς τους από την περιττή και κοστοβόρα γραφειοκρατία. Με την υιοθέτηση φιλικών προς το περιβάλλον μεθόδων παραγωγής, που θα λαμβάνουν υπόψη τις προκλήσεις της κλιματικής αλλαγής».
Ο κ. Βορίδης αναφερόμενος στο ΣΥΡΙΖΑ υπογραμμίζει ότι «συνεχίζει να κινείται στα χνάρια της τακτικής που ακολουθούσε και ως κυβέρνηση.
Με ιδεοληψία και λαϊκισμό παρακολουθεί "μουδιασμένος” μια Νέα Δημοκρατία να βάζει ένα - ένα τα πράγματα στη σειρά και να επαναφέρει σιγά σιγά τη χώρα στη θέση που της αξίζει».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης