Τελευταία Νέα
Πολιτική

Καλαφάτης: Ματαιοπονούν όσοι επιδιώκουν τον διχασμό της τοπικής κοινωνίας στη Θεσσαλονίκη για το Μετρό

Καλαφάτης: Ματαιοπονούν όσοι επιδιώκουν τον διχασμό της τοπικής κοινωνίας στη Θεσσαλονίκη για το Μετρό
Aναπτύσσεται μια προσπάθεια διχασμού στην πόλη «με πρωτεργάτες δύο πρώην –τον πρώην πρωθυπουργό και τον πρώην δήμαρχο Θεσσαλονίκης» σημειώνει ο γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ
«Ματαιοπονούν όσοι επιδιώκουν το διχασμό της τοπικής κοινωνίας. Όλοι άλλωστε συμφωνούμε ότι θέλουμε και τα αρχαία, θέλουμε και το Μετρό, το ταχύτερο δυνατό. Και η κοινή αυτή βούληση δεν μπορεί παρά να ενώνει. Βυζαντινές νοοτροπίες δεν χωρούν», τονίζει ο Γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ Σταύρος Καλαφάτης, για το θέμα του Μετρό της Θεσσαλονίκης, σε άρθρο που ανάρτησε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook.
'Οπως αναφέρει ο κ.Καλαφάτης, για την πορεία του έργου και ιδιαίτερα για το Σταθμό Βενιζέλου, «η απόφαση της νέας κυβέρνησης υπαγορεύτηκε από την ανάγκη να έχουμε, το συντομότερο δυνατό, με το χαμηλότερο κόστος, τόσο τα αρχαία, όσο και την πλήρη λειτουργία του Μετρό».
Υπογραμμίζει δε πως τις τελευταίες ημέρες αναπτύσσεται μια προσπάθεια διχασμού στην πόλη «με πρωτεργάτες δύο πρώην –τον πρώην πρωθυπουργό και τον πρώην δήμαρχο Θεσσαλονίκης» και προσθέτει πως «με την απόφαση της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, για απόσπαση και επανατοποθέτηση των αρχαιολογικών ευρημάτων, το Μετρό μπορεί να λειτουργήσει ενιαίο και στο σύνολό του τον Απρίλιο του 2023».
 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης