Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ακυρώνουν τις απεργίες οι πιλότοι της Ryanair

tags :
Ακυρώνουν τις απεργίες οι πιλότοι της Ryanair
Οι πιλότοι της Ryanair ακυρώνουν τις επαναλαμβανόμενες απεργίες που είχαν προγραμματίσει
Οι πιλότοι της Ryanair που εδρεύουν στο Ηνωμένο Βασίλειο ακύρωσαν τις πενθήμερες απεργίες που είχαν προγραμματίσει για το μήνα αυτό, ανέφερε η αεροπορική εταιρεία την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου.
Οι απεργίες που είχαν προγραμματιστεί στις 21, 23, 25, 27 και 29 Σεπτεμβρίου δεν θα πραγματοποιηθούν καθώς η εταιρεία κάλεσε τους πιλότους να επανέλθουν εκ νέου στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.
Οι πιλότοι, οι οποίοι είναι μέλη της ένωσης πιλότων BALPA, ανακοίνωσαν τις απεργίες νωρίτερα αυτό το μήνα.
Ο διευθύνων σύμβουλος της Ryanair, Michael O'Leary χαρακτήρισε τις απεργίες ως "πλήρεις αποτυχίες".
Η Βρετανική Ένωση Πιλοτικών Αεροπορικών Εταιρειών (BALPA) κατηγόρησε τη Ryanair ότι απειλεί να περικόψει τα οφέλη και τα δικαιώματα των πιλότων αν συμμετέχουν σε απεργιακές ενέργειες.
Η BALPA δήλωσε την Πέμπτη ότι ήλπιζε να συναντηθεί με την Ryanair την Παρασκευή ή την επόμενη Δευτέρα, αλλά ότι δεν είχε κληθεί από την αεροπορική εταιρεία.
Οι γενικευμένες απεργίες για τις αμοιβές και τις συνθήκες εργασίας έχουν ξεκινήσει από το 2018 και ανάγκασαν τη Ryanair να ακυρώσει εκατοντάδες πτήσεις, ζημιώνοντας τα κέρδη της στους πολυάσχολους καλοκαιρινούς μήνες.
Ωστόσο, μια σειρά απεργιών στη Βρετανία, την Ισπανία και την Πορτογαλία τις τελευταίες εβδομάδες προκάλεσε σχετικά ελάχιστη αναστάτωση στις πτήσεις.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης