Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

ΧΑ: Συσσώρευση με ανοδικές διαθέσεις περιμένουν οι αναλυτές – Το road show στο επίκεντρο

tags :
ΧΑ: Συσσώρευση με ανοδικές διαθέσεις περιμένουν οι αναλυτές – Το road show στο επίκεντρο
Οι παρουσιάσεις των ελληνικών εισηγμένων στο Λονδίνο θα μπορούσαν να αυξήσουν τη ζήτηση και τους όγκους στο ΧΑ υποστηρίζουν οι αναλυτές
Η αγορά θα έχει στραμμένο το ενδιαφέρον της σήμερα στο road show της ΕΧΑΕ στο Λονδίνο με τη συμμετοχή αρκετών εταιρειών από όλες τις κατηγορίες μετοχών.
Οι αναλυτές εκτιμούν πως οι συναντήσεις των διαχειριστών με τις διοικήσεις των εταιρειών θα μπορούσαν να αυξήσουν το επενδυτικό ενδιαφέρον τονώνοντας ζήτηση και όγκους.
Από την άλλη η επιτυχημένη έκδοση ομολόγου ύψους 500 εκατ. ευρώ με ιστορικά χαμηλό επιτόκιο 1% δείχνει το δρόμο για τις άλλες εταιρείες και αναμένεται να βάλει σήμερα τη μετοχή στο επίκεντρο.
Η μείωση των εξόδων των τόκων από τις εισηγμένες σε συνδυασμό με τη μείωση των φορολογικών συντελεστών βελτιώνει τα καθαρά κέρδη.

Euroxx
Περιμένουμε η αγορά να κινηθεί σταθεροποιητικά με προσδοκίες ότι το road show στο Λονδίνο θα αυξήσει τη ζήτηση και τους όγκους.

Eurobank
Περιμένουμε η αγορά να συσσωρεύσει γύρω από τα τρέχοντα επίπεδα τιμών με τους όγκους των συναλλαγών να παραμένουν χαμηλοί.

Beta
Το ενδιαφέρον στρέφεται στο road show της ΕΧΑΕ στο Λονδίνο με 28 εταιρείες να παίρνουν μέρος.
Η αγορά αναμένεται να αντιδράσει θετικά στην επιτυχημένη έκδοση ομολόγου 500 εκατ. ευρώ του ΟΤΕ με ρεκόρ επιτοκίου 1% και ισχυρή ζήτηση (υπερκάλυψη 4 φορές).
Το momentum κερδίζει ξανά έδαφος, επομένως μία ανοδική συνεδρίαση με μέτριους όγκους συναλλαγών αναμένεται σήμερα.

Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης