Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παπακώστα: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη παρουσιάζει ως επιτυχίες της τα αποτέλεσμα της κυβερνητικής πολιτικής του Τσίπρα

Παπακώστα: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη παρουσιάζει ως επιτυχίες της τα αποτέλεσμα της κυβερνητικής πολιτικής του Τσίπρα
Αντίφαση σε αυτά που έλεγε προεκλογικά ο Μητσοτάκης και σε αυτά που κάνει σήμερα ως πρωθυπουργός είπε η κα.Παπακώστα
Επίθεση στην κυβέρνηση Μητσοτάκη ότι στο κομμάτι της οικονομίας ακολουθεί την πεπατημένη και παρουσιάζει ως επιτυχίες της το τελευταίο δίμηνο τα αποτελέσματα της κυβερνητικής πολιτικής της προηγούμενης κυβέρνησης εξαπέλυσε η πρόεδρος της Νέας Ελληνικής Ορμής (ΝΕΟ), Κατερίνα Παπακώστα.
Σε δηλώσεις της στο «Πρακτορείο 104,9 FM», η κα.Παπακώστα υποστήριξε ότι «όταν ζητάς να είσαι ο πρώτος και μάλιστα αυτοδύναμος θα πρέπει να προτείνεις κάτι διαφορετικό».
«Αν, λοιπόν, πατάς ακριβώς πάνω στα χνάρια της προηγούμενης διακυβέρνησης, τότε σε αυτό υπάρχει μια αντίφαση και αυτό το επισημαίνω σε σχέση με αυτά που έλεγε προεκλογικά ο κ. Μητσοτάκης και σε αυτά που κάνει σήμερα ως πρωθυπουργός» ανέφερε η κα.Παπακώστα.
Για τα θέματα της εξωτερικής πολιτικής, εστίασε στη Συμφωνία των Πρεσπών, λέγοντας ότι «ορθά κρατούν σήμερα την ορθή στάση, στο παρελθόν ως αντιπολίτευση κρατούσαν μια στάση η οποία δίχασε τον ελληνικό λαό και αυτήν την αντίφαση πρέπει να διαχειριστεί ο κ. Μητσοτάκης».
Για το θέμα του πανεπιστημιακού ασύλου, η κα. Παπακώστα τόνισε ότι είναι σωστό οι πρυτάνεις να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να μη μεταθέτουν το βάρος της διοίκησής τους στις «πλάτες» της Ελληνικής Αστυνομίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης