Τελευταία Νέα
Οικονομία

Ενότητα: Εικόνα διάλυσης και γελιοποίησης της ΓΣΕΕ στη Θεσσαλονίκη

tags :
Ενότητα: Εικόνα διάλυσης και γελιοποίησης της ΓΣΕΕ στη Θεσσαλονίκη
Ενότητα: Η διορισμένη από το δικαστήριο Διοίκηση της ΓΣΕΕ, απαξιωμένη και αποκομμένη χρόνια τώρα από τους εργαζόμενους, εξευτελίζει με προκλητικό τρόπο κάθε μορφή σοβαρής συνδικαλιστικής δράσης
Η διορισμένη από το δικαστήριο Διοίκηση της ΓΣΕΕ, απαξιωμένη και αποκομμένη χρόνια τώρα από τους εργαζόμενους, εξευτελίζει με προκλητικό τρόπο κάθε μορφή σοβαρής συνδικαλιστικής δράσης.
Εμφανίσθηκε για μία ακόμη φορά, εθιμικά, στην ετήσια διεθνή έκθεση Θεσσαλονίκης, παριστάνοντας την ηγεσία του συνδικαλιστικού κινήματος δίνοντας πάλι την εικόνα πλήρους διάλυσης και γελοιοποίησης.
Χαρακτηριστικές είναι οι εικόνες του τεράστιου πλήθους και κυρίως του πάθους της συγκέντρωσης!!
Ένα χρόνο τώρα, το μόνο που κάνουν είναι να επισκέπτονται το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη προκειμένου να πείσουν την πολιτική ηγεσία να συνδράμει με ειδικές αστυνομικές δυνάμεις στην προσπάθειά τους να κάνουν ένα ακόμη συνέδριο με «μαϊμού» εργαζόμενους και απίθανα σωματεία.
Μετά τις συναντήσεις, τις αβρότητες και τις φωτογραφίσεις με την κα. Κατερίνα Παπακώστα προσπαθούν πάλι να εξασφαλίσουν πολιτική συνενοχή – στήριξη με αντάλλαγμα τη διάλυση κάθε φωνής που δεν ανέχεται πια αυτόν τον περιοδεύοντα θίασο.
Προκειμένου να πετύχουν το στόχο τους δεν διστάζουν να διχάζουν τους εργαζόμενους καταφεύγοντας σε μία άνευ προηγουμένου αντικομουνιστική υστερία που θυμίζει άλλες εποχές.
Τέλος δεν είναι τυχαίο, προκειμένου να διατηρούν αυτή την πλαστή εικόνα ότι απορρίπτουν κάθε αλλαγή του συνδικαλιστικού Νόμου, γιατί έτσι θα αποκαλυφθεί το σάπιο υπόβαθρο πάνω στο οποίο στέκεται αυτό το μόρφωμα.
Η παράταξή μας «ΕΝΟΤΗΤΑ δύναμη ευθύνης και προοπτικής» θα αντισταθεί σ’ αυτές τις μεθοδεύσεις.
Θα καταθέσουμε δημόσια τις προτάσεις μας, όχι μόνο για το νέο συνδικαλιστικό Νόμο, αλλά και για τον οδικό χάρτη ανασυγκρότησης του συνδικαλιστικού κινήματος που θα μας οδηγήσει σ’ ένα σύγχρονο, λειτουργικό, αποτελεσματικό Ευρωπαϊκό μοντέλο διαχείρισης των θεμάτων των εργαζομένων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης