Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γερουλάνος: Με ενδιαφέρει η ηγεσία του ΚΙΝΑΛ – Απέτυχε στην στρατηγική της η Γεννηματά

Γερουλάνος: Με ενδιαφέρει η ηγεσία του ΚΙΝΑΛ – Απέτυχε στην στρατηγική της η Γεννηματά
Είναι επιτακτικό το Κίνημα Αλλαγής να επιστρέψει στις αρχές και στις αξίες του ΠΑΣΟΚ είπε ο κ.Γερουλάνος
Την θέση ότι τον ενδιαφέρει η ηγεσία του ΚΙΝΑΛ διατύπωσε ο Π. Γερουλάνος, ο οποίος άσκησε δριμεία κριτική για τη στρατηγική που έχει ακολουθήσει στο Κίνημα Αλλαγής η Φώφη Γεννηματά.
Σε δηλώσεις του στο Παραπολιτικά Fm ο κ.Γερουλάνος υποστήριξε ότι «είναι επιτακτικό το Κίνημα Αλλαγής να επιστρέψει στις αρχές και τις στις αξίες του ΠΑΣΟΚ για να χτίσει την επόμενη μέρα».
«Το ζήτημα στο ΚΙΝΑΛ και ενόψει του επικείμενου συνεδρίου, είναι το πώς θα προχωρήσουμε μπροστά.
Το θέμα είναι να αισθανθούμε ότι είμαστε σε ένα σπίτι το οποίο μας εκφράζει» είπε ο κ.Γερουλάνος, υποστηρίζοντας πως η στρατηγική της κας.Γεννηματά απέτυχε.
«Πίστευε ότι φέρνοντας όλες τις προσωπικότητες του χώρου μαζί, ο χώρος θα μαζέψει και τον κόσμο.
Οι προσωπικότητες ήρθαν μαζί, ο κόσμος όμως δεν ήρθε» υποστήριξε ο κ.Γερουλάνος, ο οποίος χαρακτήρισε απογοητευτική την ομιλία της επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ στην επέτειο της 3ης Σεπτεμβρίου, καθώς όπως είπε «είχε μια πραγματική ευκαιρία να δώσει ένα όραμα, αλλά αυτό δεν έγινε».
Ο κ. Γερουλάνος εξέφρασε την αισιοδοξία του το κόμμα να προχωρήσει σε μια ουσιαστική αλλαγή στρατηγικής «στην οποία το ΚΙΝΑΛ θα επιστρέψει στις ρίζες του βγάζοντας την παρακαταθήκη του ΠΑΣΟΚ μπροστά».
Απαντώντας σε σχετική ερώτηση ο κ. Γερουλάνος ανέφερε ότι τον ενδιαφέρει να είναι υποψήφιος για την ηγεσία του κόμματος, προσθέτοντας ότι «αν κάποια πράγματα δεν γίνουν σωστά στον χώρο, μια αλλαγή ηγεσίας μπορεί να τα λύσει».
«Η ουσία δεν πρέπει να είναι ένα αιματοκύλισμα προσωπικό.
Πρέπει να είναι μια πολιτική διαδικασία την οποία αν την κάνει καλά η ηγεσία του χώρου δεν χρειάζεται αλλαγή ηγεσίας» είπε ο κ.Γερουλάνος, επισημαίνοντας ότι έχει καταθέσει τις προτάσεις του για το μέλλον του χώρου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης