Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

H Samsung και ο cult δημιουργός Pablo Rochat παρουσιάζουν την Infinity, την αποκλειστική σειρά wallpapers για τo Galaxy S10

tags :
H Samsung και ο cult δημιουργός Pablo Rochat παρουσιάζουν την Infinity, την αποκλειστική σειρά wallpapers για τo Galaxy S10
Η συνεργασία είναι εμπνευσμένη από τα wallpapers της κοινότητας χρηστών της Samsung
Για τον εορτασμό της Infinity-O οθόνης των Galaxy S10, η Samsung και η δημιουργική ιδιοφυΐα του Instagram, Pablo Rochat, ανακοίνωσαν σήμερα την κυκλοφορία μιας μοναδικής σειράς τριών wallpapers.
H σειρά Infinity εμπνέεται από τη δημιουργικότητα της κοινότητας της Samsung, η οποία έχει αναπτύξει και μοιραστεί τα δικά της fun σχέδια για wallpaper, που συμπεριλαμβάνουν και αναδεικνύουν τη selfie κάμερα των S10 και την επαναστατική full screen οθόνη.
«Ο τρόπος που η κοινότητα χρηστών μας, αγκάλιασε το μοναδικό design της οθόνης των S10 αποτέλεσε έμπνευση για εμάς», δήλωσε ο Simon Breakell, Head του Mobile Marketing Campaigns στη Samsung Electronics.
«Η νέα Infinity-O οθόνη είναι μία από τις ξεχωριστές καινοτομίες του S10 και χαιρόμαστε που ο κόσμος διασκεδάζει με αυτήν.
Έτσι θέλαμε κι εμείς να διασκεδάσουμε και συνεργαστήκαμε τον Pablo Rochat, για το σχεδιασμό μοναδικών wallpapers».
Ο Pablo είναι ένας βραβευμένος καλλιτεχνικός διευθυντής, ιδιαίτερα επιτυχημένος στις online κοινότητες, που χρησιμοποιεί τη γλώσσα και τον συμβολισμό στα σχέδιά του για να μεταβάλλει και να επαναπροσδιορίσει την κανονικότητα σε καθημερινές φάσεις.
Διάσημος στα social media για την αμφισβήτηση της συμβατικότητας και τη δημιουργία απροσδόκητου, «τρελού» περιεχομένου, ο Pablo εξερευνά παιχνιδιάρικα την έννοια του «Infinity» σε κάθε εξατομικευμένο design.
Η σειρά Infinity περιλαμβάνει τρία αποκλειστικά wallpapers, τα οποία θα είναι διαθέσιμα τόσο σε στατική όσο και σε δυναμική μορφή, με κινούμενη εικόνα σε επαναλήψεις 15 δευτερολέπτων, για μια πρωτότυπη εμπειρία.
Και οι δύο εκδοχές διατίθενται για δωρεάν λήψη στις συσκευές Galaxy S10e, S10, S10+, μέσω της εφαρμογής Samsung Galaxy Themes.
Ο Pablo Rochat σχολίασε: «Βλέποντας την κοινότητα της Samsung να ανταποκρίνεται με τόσο δημιουργικό τρόπο στην Infinity οθόνη των S10, κάτι ξύπνησε μέσα μου.
Αγαπώ το γεγονός ότι οι άνθρωποι κοιτάζουν το S10 και βλέπουν αμέτρητες δυνατότητες.
Με minimal και έξυπνο design, οι συσκευές αποτελούν ιδανικό καμβά δημιουργίας.
Αυτή η συνεργασία μου έδωσε την ευκαιρία να προσθέσω την προσωπική μου πινελιά στο design του smartphone και, ενδεχομένως, περισσότερη διασκέδαση και εξατομίκευση στις οθόνες των ανθρώπων».
Η σειρά Samsung Galaxy S10 έφερε την επόμενης γενιάς Infinity-O οθόνη, που εκτείνεται από άκρη σε άκρη και προσφέρει στους χρήστες μια εκπληκτική εμπειρία προβολής μέσω της υψηλής αναλογίας οθόνης-σώματος.
Η σειρά Infinity Wallpaper είναι διαθέσιμη για δωρεάν λήψη από την εφαρμογή Samsung Galaxy Themes για όλους τους χρήστες Galaxy S10.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης