Τελευταία Νέα
Οικονομία

Στο ΕΣΠΑ η τηλεθέρμανση Νέας Καρδιάς και Πτολεμαΐδας - Στα 4 εκατ. ο προϋπολογισμός

tags :
Στο ΕΣΠΑ η τηλεθέρμανση Νέας Καρδιάς και Πτολεμαΐδας - Στα 4 εκατ. ο προϋπολογισμός
Στο ΕΣΠΑ η τηλεθέρμανση Νέας Καρδιάς και Πτολεμαΐδας
Εντάχθηκε στο ΕΣΠΑ η «Επέκταση δικτύου διανομής τηλεθέρμανσης στις εργατικές κατοικίες Πτολεμαϊδας I,II,III,IV,V και στον οικισμό Νέας Καρδιάς του Δήμου Εορδαίας».
Σύμφωνα με την απόφαση που υπογράφει η ειδική γραμματέας Διαρθρωτικών Ταμείων (EKT-ΕΤΠΑ-ΤΣ), Νίκη Δανδόλου, και απευθύνεται στη Δημοτική Επιχείρηση Τηλεθέρμανσης Πτολεμαϊδας (Δ.Ε.ΤΗ.Π.), η δράση εντάχθηκε στον άξονα προτεραιότητας «Εφαρμογή Στρατηγικών Επίτευξης Χαμηλών Εκπομπών Διοξειδίου του 'Ανθρακα με έμφαση στις Αστικές Περιοχές (ΕΤΠΑ)» του επιχειρησιακού προγράμματος «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη».
Θα παραδοθούν πλήρως ολοκληρωμένα και λειτουργικά το υπόγειο δίκτυο διανομής τηλεθέρμανσης σε μήκος 13.158 μ. στην περιοχή του οικισμού Νέας Καρδιάς και Εργατικών Κατοικιών Πτολεμαΐδα I, II, III, IV, V του ΟΕΚ, ένας υποσταθμός, η κατασκευή 341 παροχών καταναλωτών κατά μήκος του δικτύου διανομής και προμήθεια και η εγκατάσταση 341 θερμικών υποσταθμών καταναλωτών.
Η ημερομηνία έναρξης της πράξης ορίζεται η 1η Απριλίου 2020 και η ημερομηνία λήξης της πράξης ορίζεται η 31 Δεκεμβρίου 2021.
Η επιλέξιμη δημόσια δαπάνη ανέρχεται σε 4.109.439 ευρώ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης