Τελευταία Νέα
Διεθνή

Σφοδρή επίθεση Trump στην Κίνα για τους δασμούς

Σφοδρή επίθεση Trump στην Κίνα για τους δασμούς
Μύδροι Trump προς την Κίνα για τους δασμούς 75 δισ. δολαρίων που ανακοινώθηκαν σήμερα (23/8).
Σφοδρή επίθεση μέσω του twitter εξαπέλυσε ο Donald Trump στην Κίνα, εξαιτίας των νέων δασμών της ασιατικής χώρας στα αμερικανικά προϊόντα.
"Η χώρα μας έχασε, αφελώς, τρισ. δολάρια από την Κίνα, κατά την πάροδο των ετών. Έχονυ κλέψει την πνευματική μας ιδιοκτησία που ανάγεται σε δισ. δολάρια τον χρόνο και δεν σκοπεύουν να σταματήσουν. Δεν θα το αφήσω να συμβεί αυτό", έγραψε ο Αμερικανός πρόεδρος.
Ο Trump επέμεινε πως αυτή η απώλεια χρημάτων θα πρέπει να σταματήσει και κάλεσε τις αμερικανικές εταιρείες να "κοιτάξουν πέρα από την αγορά της Κίνας, προς μία εναλλακτική", μιλώντας ακόμα και για παραγωγή εντός των αμερικανικών συνόρων.
Image
Παράλληλα "διέταξε" τις αμερικανικές εταιρείες διανομής όπως η Fed Ex, η Amazon, η UPS αλλά και το Αμερικανό Ταχυδρομείο να "αρνηθούν τις διανομές του fentanyl από την Κίνα, καθώς [σ.σ. το φάρμακο] σκοτώνει 100.000 Αμερικανούς τον χρόνο".
Υπογράμμισε, τέλος, πως η αμερικανική οικονομία είναι πολύ μεγαλύτερη της κινεζικής χάρη στα κέρδη της εδώ και 2μιση χρόνια και θα συνεχίσει να είναι έτσι.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης