Κίνημα Αλλαγής: Στο δρόμο του Τσίπρα βαδίζει ο Μητσοτάκης

Κίνημα Αλλαγής: Στο δρόμο του Τσίπρα βαδίζει ο Μητσοτάκης
Ο Μητσοτάκης τάζει δήθεν μεταρρυθμίσεις στους εταίρους, για τις οποίες δεν γνωρίζει τίποτα ο λαός λέει το ΚΙΝΑΛ
Επίθεση στον πρωθυπουργό Κ. Μητσοτάκη ότι βαδίζει στον δρόμο του Αλέξη Τσίπρα εξαπολύει το ΚΙΝΑΛ με αφορμή την αντιπαράθεση ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ για τις χθεσινές ανακοινώσεις της Κομισιόν σχετικά με τη συμπλήρωση ενός έτους από την «έξοδο» της Ελλάδας από τα μνημονιακά προγράμματα.
«Οι ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ εμφανίζονται να στήνουν ένα ακόμη ανούσιο καυγά γύρω από μια επετειακή ανακοίνωση της απερχόμενης Ευρωπαϊκής Επιτροπής, που δεν αποσκοπεί παρά στον εξωραϊσμό των πεπραγμένων της.
Γιατί οι Έλληνες πολίτες που βιώνουν τις συνέπειες των δεσμεύσεων Τσίπρα προς τους δανειστές, δηλαδή την εξοντωτική φορολογία, την περικοπή των κοινωνικών παροχών, την καθήλωση της οικονομίας, δεν έχουν κανένα λόγο για να πανηγυρίζουν.
Ως φαίνεται όμως, ο μεν κ.Τσίπρας δεν κατάλαβε τίποτα από την αποδοκιμασία του στις εκλογές, ο δε κ.Μητσοτάκης επιλέγει να βαδίσει στον ίδιο δρόμο και να τάζει και πάλι προς τους εταίρους δήθεν μεταρρυθμίσεις, για το περιεχόμενο των οποίων, δεν γνωρίζει οτιδήποτε ο Ελληνικός λαός» αναφέρει το Κίνημα Αλλαγής.

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS