Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Τεχνική Ολυμπιακή: Ιδιοκτησία της θυγατρικής «Πόρτο Καρράς» το ελικόπτερο που κατέπεσε στον Πόρο

Τεχνική Ολυμπιακή: Ιδιοκτησία της θυγατρικής «Πόρτο Καρράς» το ελικόπτερο που κατέπεσε στον Πόρο
Η Τεχνική Ολυμπιακή γνωστοποιεί ότι το ελικόπτερο που κατέπεσε στη θαλάσσια περιοχή του Πόρου ήταν ιδιοκτησία της θυγατρικής της «Πόρτο Καρράς»
Ιδιοκτησία της θυγατρικής της «Πόρτο Καρράς» ήταν το ελικόπτερο που κατέπεσε σήμερα (20/8/2019) στη θαλάσσια περιοχή του Πόρου, γνωστοποίησε η Τεχνική Ολυμπιακή.
Ειδικότερα, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, η Εταιρεία με την επωνυμία «Τεχνική Ολυμπιακή Α.Ε.» (εφεξής Εταιρεία) ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι σήμερα και περί ώρα 15.40 κατέπεσε στη θαλάσσια περιοχή του Πόρου ελικόπτερο τύπου Agusta A 109, ιδιοκτησίας της θυγατρικής της εταιρείας «Πόρτο Καρράς Α.Ε.», με αποτέλεσμα οι τρεις επιβαίνοντες να χάσουν τη ζωή τους.
Το ως άνω ελικόπτερο είχε παραχωρηθεί / εκμισθωθεί ήδη από ετών προς πλήρη διαχείριση και εκμετάλλευση στην εταιρεία με την επωνυμία «I FLY ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Α.Ε.».
Το ΔΣ της Εταιρείας εκφράζει τη λύπη του για το ως άνω θλιβερό γεγονός, θα ενημερώσει δε άμεσα το επενδυτικό κοινό για κάθε εξέλιξη επί του ανωτέρω θέματος.

www.bankingnews.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης