Πτώση ελικοπτέρου στη θαλάσσια περιοχή του Πόρου - Ανασύρθηκαν 3 σοροί

Πτώση ελικοπτέρου στη θαλάσσια περιοχή του Πόρου - Ανασύρθηκαν 3 σοροί
Δύο Ρώσοι και ένας Έλληνας επέβαιναν στο ελικόπτερο
Νεκροί ανασύρθηκαν τρεις επιβαίνοντες -δύο Ρώσοι και ένας Έλληνας- του ιδιωτικού ελικοπτέρου που έπεσε στη θαλάσσια περιοχή του Πόρου σήμερα (20/8/2019) το μεσημέρι.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το ελικόπτερο ξεκίνησε από τον Γαλατά με προορισμό το Ελευθέριος Βενιζέλος.
Ωστόσο χτύπησε σε καλώδια της ΔΕΗ με αποτέλεσμα ο χειριστής να χάσει τον έλεγχο και το ελικόπτερο να καταλήξει στη θάλασσα.
Στο σημείο έχουν εντοπιστεί συντρίμμια.
Οι έρευνες συνεχίζονται μέχρι αυτήν την στιγμή για την εύρεση τυχόν άλλων αγνοουμένων.

ΔΕΔΔΗΕ: Τις πρωινές ώρες η πλήρης αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης στον Πόρο

Οι ζημιές στην εναέρια γραμμή που τροφοδοτεί τον Πόρο από το Γαλατά είναι εκτεταμένες και η πλήρης αποκατάστασή τους αναμένεται τις πρωινές ώρες της 21ης Αυγούστου, καθώς οι εργασίες των συνεργείων του θα συνεχιστούν πυρετωδώς καθ΄όλη τη διάρκεια της νύχτας, ενημερώνει ο ΔΕΔΔΗΕ σχετικά με τη διακοπή ηλεκτροδότησης του νησιού.
Στο μεταξύ, επισημαίνει πως με τη συνδρομή του Στρατού, καταβάλλονται αυτή την ώρα προσπάθειες για να ηλεκτροδοτηθούν με γεννήτριες χαμηλής τάσης κρίσιμες υποδομές του Πόρου.
Ταυτόχρονα, όπως γίνεται γνωστό με την ίδια ανακοίνωση, τα ηλεκτροπαραγωγά ζεύγη που μεταφέρονται στο νησί, αναμένεται να τεθούν σε λειτουργία τις πρώτες πρωινές ώρες και να καλύψουν ένα σημαντικό μέρος από τα φορτία του νησιού.
Ο ΔΕΔΔΗΕ εκφράζει τα θερμά συλλυπητήριά του στις οικογένειες των θυμάτων του δυστυχήματος που συνέβη σήμερα στην περιοχή ανάμεσα στον Πόρο και στον Γαλατά.

Τεχνική Ολυμπιακή: Ιδιοκτησία της θυγατρικής «Πόρτο Καρράς» το ελικόπτερο που κατέπεσε στον Πόρο

Η Τεχνική Ολυμπιακή γνωστοποιεί ότι το ελικόπτερο που κατέπεσε στη θαλάσσια περιοχή του Πόρου ήταν ιδιοκτησία της θυγατρικής της «Πόρτο Καρράς»
Ιδιοκτησία της θυγατρικής της «Πόρτο Καρράς» ήταν το ελικόπτερο που κατέπεσε σήμερα (20/8/2019) στη θαλάσσια περιοχή του Πόρου, γνωστοποίησε η Τεχνική Ολυμπιακή.
Ειδικότερα, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, η Εταιρεία με την επωνυμία «Τεχνική Ολυμπιακή Α.Ε.» (εφεξής Εταιρεία) ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι σήμερα και περί ώρα 15.40 κατέπεσε στη θαλάσσια περιοχή του Πόρου ελικόπτερο τύπου Agusta A 109, ιδιοκτησίας της θυγατρικής της εταιρείας «Πόρτο Καρράς Α.Ε.», με αποτέλεσμα οι τρεις επιβαίνοντες να χάσουν τη ζωή τους.
Το ως άνω ελικόπτερο είχε παραχωρηθεί / εκμισθωθεί ήδη από ετών προς πλήρη διαχείριση και εκμετάλλευση στην εταιρεία με την επωνυμία «I FLY ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Α.Ε.».
Το ΔΣ της Εταιρείας εκφράζει τη λύπη του για το ως άνω θλιβερό γεγονός, θα ενημερώσει δε άμεσα το επενδυτικό κοινό για κάθε εξέλιξη επί του ανωτέρω θέματος.

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS