Τελευταία Νέα
Το Παρασκήνιο της Αγοράς

Καθολική ανοδική αντίδραση με καλό όγκο στον FTSE 25 – Υστερεί μόνο η Τitan Cement

tags :
Καθολική ανοδική αντίδραση με καλό όγκο στον FTSE 25 – Υστερεί μόνο η Τitan Cement
Πρωταγωνιστεί ο τραπεζικός κλάδος, εξαιρετική η συμπεριφορά για μία ακόμη συνεδρίαση της Ελλάκτωρ – Κίνηση και από τον ΟΠΑΠ
Μόνο η μετοχή της Titan Cement υποχωρεί στη σημερινή συνεδρίαση από τις μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης, ενώ οι υπόλοιπες καταγράφουν άνοδο έως και 9%.
Η μετοχή της Τιτάν υποχωρεί οριακά κατά 0,12% με χαμηλό όγκο συναλλαγών, ενώ σημειώνεται πως από σήμερα δεν είναι πλέον σε διαπραγμάτευση η κοινή και η προνομιούχος μετοχή της Τιτάν.
Αυτό σημαίνει πως τελείωσε και το arbitrage που είχε παρατηρηθεί στις προηγούμενες συνεδριάσεις.
Ο τραπεζικός κλάδος ηγείται της ανοδικής κίνησης, καθώς ήταν και ο κλάδος με τη μεγαλύτερη υποχώρηση τις ημέρες του Αυγούστου.
Έως 9% ενισχύεται η Πειραιώς και άνω του 7% ενισχύονται οι υπόλοιπες συστημικές τράπεζες.
Εξαιρετική η συμπεριφορά της Ελλάκτωρ η οποία καταγράφει άνοδο 7,7% με καλό όγκο συναλλαγών 470 χιλ. τεμάχια και είναι από τις λίγες μετοχές του ΧΑ που επιστρέφουν γρήγορα κοντά στα υψηλά που είχαν καταγράψει.
Καλή η κίνηση και της Viohalco, αλλά και της Jumbo.
Η Lamda λόγω των προσδοκιών για το Ελληνικό ενισχύεται 4,7% με όγκο 31 χιλ. τεμάχια και η ΔΕΗ έχει άνοδο 4,4% επιβεβαιώνοντας και πάλι τη στήριξη στα 2,42 ευρώ.
Η Τέρνα Ενεργειακή με όγκο πάνω από 120 χιλ. τεμάχια ενισχύεται 5,34% καθώς όπως φαίνεται το York συνεχίζει τις πωλήσεις του χωρίς όμως να «πληγώνει» τον τίτλο.
Καλή κίνηση έχει και ο ΟΠΑΠ με άνοδο 3,4%.
Υπενθυμίζεται πως η Amber Capital είχε εκφραστεί θετικά για τη μετοχή σημειώνοντας πως εξετάζει το «χτίσιμο» θέσεις στον οργανισμό.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης