Τελευταία Νέα
Διεθνή

Bolsonaro: Η Βραζιλία μπορεί να δεχτεί κύμα μεταναστών από την Αργεντινή σε περίπτωση ήττας Macri

Bolsonaro: Η Βραζιλία μπορεί να δεχτεί κύμα μεταναστών από την Αργεντινή σε περίπτωση ήττας Macri
Η Βραζιλία ενδέχεται να δεχτεί ένα κύμα μεταναστών από την Αργεντινή σε περίπτωση ήττας του Mauricio Macri, προειδοποίησε ο Βραζιλιάνος πρόεδρος, Jair Bolsonaro
Η Βραζιλία ενδέχεται να δεχτεί ένα κύμα μεταναστών από την Αργεντινή σε περίπτωση που οι προεδρικές εκλογές στη χώρα επαναφέρουν στην εξουσία αριστερούς πολιτικούς, προειδοποίησε σήμερα (12/8/2019) ο Βραζιλιάνος πρόεδρος, Jair Bolsonaro.
Κατά τις προκριματικές εκλογές στην Αργεντινή, o κεντροαριστερός Alberto Fernandez, εξασφάλισε προβάδισμα 14 μονάδων έναντι του σημερινού προέδρου της χώρας, Mauricio Macri, κατακρημνίζοντας τη χρηματιστηριακή αγορά της χώρας και το πέσο.
Σημειώνεται ότι υποψήφια αντιπρόεδρος του Fernandez είναι η πρώην πρόεδρος Christina Fernandez de Kirchner, την οποία ο Bolsonaro έχει συγκρίνει με τον Fidel Castro και τον Nicolas Maduro.
Ο Βραζιλιάνος πρόεδρος προειδοποίησε ότι η χώρα του θα μπορούσε να δει σύντομα τη μετανάστευση στο ίδιο επίπεδο με το βόρειο τμήμα της χώρας, όπου κύματα Βενεζουελάνων έχουν εγκαταλείψει τη χώρα τους, λόγω της οικονομικής κρίσης.
«Δεν το θέλουμε αυτό: να διαφεύγουν εδώ αδέρφια από την Αργεντινή, βλέποντας πόσο άσχημα θα μπορούσαν να πάνε τα πράγματα εάν το αποτέλεσμα της χθεσινής ψηφοφορίας επιβεβαιωθεί τον Οκτώβριο», δήλωσε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης