Τελευταία Νέα
Διεθνή

Έρευνα σε βάθος θέλει ο Trump γύρω από τον θάνατο του Jeffrey Epstein

tags :
Έρευνα σε βάθος θέλει ο Trump γύρω από τον θάνατο του Jeffrey Epstein
«Πιστεύω ότι ο πρόεδρος απλά θέλει να ερευνηθούν τα πάντα» υπογράμμισε σύμβουλος του Trump
H στενή σύμβουλος του Αμερικανού προέδρου Donald Trump, Kelian Conway επιχείρησε σήμερα να υποβαθμίσει τη χρήση από τον μεγιστάνα του Twitter για τη διάδοση μιας θεωρίας συνωμοσίας που συνδέει τον πρώην πρόεδρο της χώρας Bill Clinton με τον χρηματιστή  Jeffrey Epstain, ο οποίος, όπως όλα δείχνουν, αυτοκτόνησε στο κελί του.
«Πιστεύω ότι ο πρόεδρος απλά θέλει να ερευνηθούν τα πάντα» υπογράμμισε η Conway , σε συνέντευξη στο Fox News.
Η ίδια υποστήριξε, επίσης, ότι ενδεχομένως να υπάρχει «δημόσιο ενδιαφέρον» για τους ανθρώπους που συνδέονταν με τον Epstein.
«Ακούμε διαφορετικούς ανθρώπους να θέτουν ερωτήματα και να θέλουν να μάθουν ποιος άλλος ενεπλάκη στα εγκλήματα του Epstein  ή απλά στις δραστηριότητές του» εξήγησε η σύμβουλος του Ρεπουμπλικανού προέδρου, αναφερόμενη σε «ορισμένες ασφράγιστες πληροφορίες, οι οποίες εμπλέκουν ανθρώπους σε πολύ υψηλά κλιμάκια».
Ο χρηματιστής επισκέφθηκε τον Λευκό Οίκο κατά τη διάρκεια της θητείας του Bill Clnton και ο τότε πρόεδρος ταξίδεψε με το αεροπλάνο του Epstein αφού αποχώρησε από τον προεδρικό θώκο, σύμφωνα με δημοσιεύματα του αμερικανικού Τύπου. Αρνήθηκε ότι επισκέφθηκε τον ιδιωτικό νησί του Epstein  στην Καραϊβική, όπου σύμφωνα με καταγγελίες, ο χρηματιστής είχε πάει θύματά του εκεί για να συνευρεθούν σεξουαλικά μαζί του.
Ο Trump, επίσης, έχει ταξιδέψει με το αεροπλάνο του Epstein και παραβρέθηκε σε πάρτι του στο σπίτι του στη Νέα Υόρκη. Μετά τη σύλληψή του, στις αρχές Ιουλίου, ο Trump είπε ότι είχε να του μιλήσει 10 χρόνια.
 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης