Τελευταία Νέα
Πολιτική

Θεοχάρης: Η τουρκική προκλητικότητα δεν έχει επηρεάσει στο ελάχιστο τον ελληνικό τουρισμό

Θεοχάρης: Η τουρκική προκλητικότητα δεν έχει επηρεάσει στο ελάχιστο τον ελληνικό τουρισμό
Ο κ. Θεοχάρης προαναγγέλλει ότι στα μέσα της επόμενης χρονιάς θα είναι έτοιμο ένα στρατηγικό σχέδιο ανάπτυξης του ελληνικού τουρισμού
Την πεποίθησή του ότι δεν υπάρχει περίπτωση κάποιος στην Ευρωπαϊκή Ένωση να ζητήσει παράταση της αυστηρής λιτότητας στην Ελλάδα, εκφράζει σε συνέντευξή στο Έθνος της Κυριακής, ο υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης.
Ο υπουργός διαβεβαιώνει παράλληλα ότι η τουριστική κίνηση δεν έχει επηρεαστεί στο ελάχιστο από την προκλητικότητα της Τουρκίας, ενώ εκτιμά ότι είναι περιορισμένες οι πιθανότητες ενός θερμού επεισοδίου.
Ο κ. Θεοχάρης τονίζει την ανάγκη η χώρα να περάσει γρήγορα σε επενδύσεις για την παραγωγή πλούτου και αναφέρει ότι μετά τη σύμβαση για τη μαρίνα της Χίου που υπογράφτηκε την περασμένη Πέμπτη, θα ακολουθήσει η μαρίνα Αλίμου και στη συνέχεια θα υπάρξουν ανάλογες πρωτοβουλίες σε Ιόνια νησιά, Κυκλάδες και Δωδεκάνησα.
Προαναγγέλλει ότι στα μέσα της επόμενης χρονιάς θα είναι έτοιμο ένα στρατηγικό σχέδιο ανάπτυξης του ελληνικού τουρισμού, το οποίο όπως λέει «θα ισχυροποιήσει και θα θωρακίσει το ελληνικό τουριστικό προϊόν».
 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης