Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Q&R: Δεν επηρεάζει την οικονομική θέση η μείωση μετοχικού κεφαλαίου

Q&R: Δεν επηρεάζει την οικονομική θέση η μείωση μετοχικού κεφαλαίου
Σε διευκρινίσεις αναφορικά τη μείωση του μετοχικού κεφαλαίου προέβη η Quality & Reliability
Σε διευκρινίσεις αναφορικά τη μείωση του μετοχικού κεφαλαίου στην οποία προτίθεται να προβεί η εταιρεία, προέβη σήμερα (1/8/2019) η Quality & Reliability.
Ειδικότερα, σχετικά με την ανακοίνωση των αποφάσεων της από 20/7/2019 Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης και αναφορικά με το 2ο θέμα της ημερήσιας διάταξης, η εταιρεία διευκρινίζει ότι προτίθεται να προβεί στη μείωση του μετοχικού κεφαλαίου με το συμψηφισμό λογιστικών ζημιών έτσι ώστε να μην εμπίπτει πλέον στις διατάξεις της παρ.4 του άρθρου 119 του Ν.4548/2018.
Η ανωτέρω διαδικασία σε καμία περίπτωση δεν θα επηρεάσει τόσο την οικονομική θέση της εταιρείας όσο και τα συμφέροντα των μετόχων της, τα οποία η εταιρεία υπηρετεί με παρρησία και σεβασμό για περισσότερο από 27 έτη.
Ταυτόχρονα η εταιρεία θα εξακολουθεί να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στον κλάδο της πληροφορικής και να λαμβάνει κάθε αναγκαίο μέτρο έτσι ώστε να εξασφαλίζει την απρόσκοπτη συνέχιση της επαγγελματικής της δραστηριότητας.
Μέσα από την προσπάθεια αξιοποίησης τόσο του ανθρώπινου δυναμικού όσο και του οικονομικού κεφαλαίου η εταιρεία στοχεύει στην σταθερότητα των χρηματοοικονομικών δεικτών και στην περαιτέρω βελτίωση των λειτουργικών θετικών αποτελεσμάτων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης