Στρατηγικό - καινοτόμο μάρκετινγκ και E-LA-WON

Στρατηγικό - καινοτόμο μάρκετινγκ και E-LA-WON
Στρατηγικό – Καινοτόμο Μάρκετινγκ και E-LA-WON
«The Experience of E-LA-WON», η ομιλία με πλούσιο φωτογραφικό υλικό που συνεπήρε τους συνέδρους στο Διεθνές Συνέδριο Στρατηγικού, Καινοτόμου Μάρκετινγκ και Τουρισμού ICIMAT 2019.
Το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, σε συνεργασία με Πανεπιστημιακά ιδρύματα της Ολλανδίας, του Καναδά, της Αιγύπτου και της Αμερικής, και θεματικές ενότητες βασισμένες στον πολιτισμό και στον τουρισμό και σε καινοτόμους τρόπους προσέγγισης των δύο αυτών σημαντικών πυλώνων μέσω του σύγχρονου μάρκετινγκ, ολοκλήρωσε με επιτυχία το 8ο International Conference on Strategic Innovation Marketing and Tourism 2019.
Στο πλαίσιο του συνεδρίου στη Χίο, συμμετείχαν σημαντικές επιστημονικές προσωπικότητες από το χώρο της επικοινωνίας, όπου παρουσίασαν τις ερευνητικές τους εργασίες.
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της E-LA-WON, Ιωάννης Καμπούρης, τόνισε: «αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για την εταιρεία μας η βράβευσή της από τον εφοπλιστή George Sarri, President and Managing Director of Enterprises Shipping and Trading, καθώς υπήρξε χορηγός με τα προϊόντα της».

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS