Τελευταία Νέα
Πολιτική

Υπ. Προστασίας του Πολίτη: Ακραία και άδικη η επίθεση Ραγκούση στον νέο αρχηγό της ΕΛΑΣ

Υπ. Προστασίας του Πολίτη: Ακραία και άδικη η επίθεση Ραγκούση στον νέο αρχηγό της ΕΛΑΣ
Κόντρα υπ. Προστασίας του Πολίτη - ΣΥΡΙΖΑ για τον νέο αρχηγός της ΕΛΑΣ
Ακραία, άδικη και προσβλητική χαρακτηρίζει το υπουργείο Ποστασίας του Πολίτη, την επίθεση που εξαπέλυσε ο τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Ραγκούσης, στον νέο αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, Μ. Καραμαλάκη.
«Ο νέος Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας έγινε Επιτελάρχης το 2017, Υπαρχηγός το 2018 και Αρχηγός σήμερα.
Αντιλαμβάνονται όλοι, από την εξέλιξη της σταδιοδρομίας του, ότι η επιλογή του νέου Αρχηγού δεν έχει καμία σχέση με κομματισμό και αναξιοκρατία.
Αυτά προς απάντηση μιας εμφανώς βιαστικής, ακραία επιθετικής, άδικης και προσβλητικής προς το πρόσωπο του Αρχηγού και του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοίνωση του Τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., που κάνει λόγο για «αναστήλωση του κράτους της δεξιάς» και μάλιστα (!) με «κλιμακούμενη προκλητικότητα», αναφέρει η ανακοίνωση του υπουργείου.
 
Ραγκούσης (ΣΥΡΙΖΑ) για ηγεσία ΕΛΑΣ: Αναστήλωση του κράτους της δεξιάς στα Σώματα Ασφαλείας

Απροσχημάτιστη επανέκαμψε η καταπάτηση κάθε προγραμματισμένης διαδικασίας αξιολόγησης των στελεχών στα Σώματα Ασφαλείας, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Γιάννης Ραγκούσης, τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη στον ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας την τοποθέτηση του Μ. Καραμαλάκη στην αρχηγία της ΕΛΑΣ.
«Η παλαιοκομματική λογική προαγωγής του τύπου: «και δικός μου να είναι και να ξέρει πως εγώ τον ανέδειξα για να μου χρωστάει», προσβάλλει βάναυσα κάθε έννοια σύγχρονης κι αξιοκρατικής Ελλάδας.
Η αναστήλωση του κράτους της δεξιάς, ιδίως στα Σώματα Ασφαλείας, εξελίσσεται με κλιμακούμενη προκλητικότητα», καταλήγει η δήλωση Ραγκούση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης