Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στο επίκεντρο οι μεταρρυθμίσεις της κυβέρνησης – Μητσοτάκης: Στόχος η ισχυρή ανάπτυξη και η δημιουργία θέσεων εργασίας

Στο επίκεντρο οι μεταρρυθμίσεις της κυβέρνησης – Μητσοτάκης: Στόχος η ισχυρή ανάπτυξη και η δημιουργία θέσεων εργασίας
Οι μεταρρυθμίσεις αναπτυξιακού χαρακτήρα που θα εφαρμόσει η κυβέρνηση και θα ανακοινωθούν στις προγραμματικές δηλώσεις το τριήμερο 20-22 Ιουλίου βρέθηκαν στο επίκεντρο της σύσκεψης στο Μαξίμου υπό τον πρωθυπουργό, Κ. Μητσοτάκη
Οι προοπτικές της ελληνικής οικονομίας, η υλοποίηση του μεταρρυθμιστικού σχεδίου της κυβέρνησης και η δημοσιονομική αποτύπωση του τρέχοντος και του επόμενου έτους,  ήταν το αντικείμενο της σύσκεψης που είχε στο Μέγαρο Μαξίμου το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης υπό τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.
Στη σύσκεψη, η οποία ξεκίνησε στις 10 το πρωί του Σαββάτου 13/7, συμμετείχαν ο υπουργός Οικονομικών κ. Χρήστος Σταικούρας, οι υφυπουργοί κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος, Γιώργος Ζαββός και Θόδωρος Σκυλακάκης.
Στο πλαίσιο αυτής,  συζητήθηκαν εκτενώς οι μεταρρυθμίσεις αναπτυξιακού χαρακτήρα που θα εφαρμόσει η κυβέρνηση και θα ανακοινωθούν στις προγραμματικές δηλώσεις το τριήμερο 20-22 Ιουλίου.
Παράλληλα, επιβεβαιώθηκε ότι η υλοποίηση αυτών των μεταρρυθμίσεων θα διαφυλάξει τις δημοσιονομικές δεσμεύσεις της χώρας για το στόχο του πρωτογενούς πλεονάσματος.
Από την πλευρά του, ο πρωθυπουργός , Κυριάκος Μητσοτάκης, τόνισε ότι «η αλλαγή του μείγματος δημοσιονομικής πολιτικής, η υλοποίηση φιλοεπενδυτικών επιλογών και η ενίσχυση της ρευστότητας στην πραγματική οικονομία αποτελούν βασικές προτεραιότητες της νέας κυβέρνησης με στόχο την ισχυρή ανάπτυξη και τη δημιουργία πολλών και καλών θέσεων εργασίας».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης