Τελευταία Νέα
Τραπεζικά νέα

Η Alpha Bank στηρίζει τους πληγέντες στις περιοχές της Βόρειας Ελλάδας

tags :
Η Alpha Bank στηρίζει τους πληγέντες στις περιοχές της Βόρειας Ελλάδας
Η Alpha Bank παρέχει τη δυνατότητα αναστολής της καταβολής κεφαλαίου για διάστημα έως και δώδεκα μήνες, σε πελάτες της που είναι κάτοικοι ή δραστηριοποιούνται στις πληγείσες περιοχές
Στην άμεση αντιμετώπιση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι πληγέντες από τη θεομηνία σε περιοχές της Βόρειας Ελλάδας, συμβάλλει η Alpha Bank, στο πλαίσιο της εταιρικής της υπευθυνότητας.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, για τη διευκόλυνση της αποπληρωμής στεγαστικών, καταναλωτικών και επιχειρηματικών δανείων και καρτών, η τράπεζα παρέχει τη δυνατότητα αναστολής της καταβολής κεφαλαίου για διάστημα έως και δώδεκα μήνες, σε πελάτες της, ιδιώτες και επιχειρήσεις, που είναι κάτοικοι ή δραστηριοποιούνται επαγγελματικά σε όλες τις πληγείσες περιοχές και έχουν υποστεί ζημιές.
Οι πελάτες μπορούν να κάνουν χρήση αυτής της δυνατότητας, κατόπιν αιτήσεως στα καταστήματα συνεργασίας τους από την 1 Αυγούστου 2019.
Τα στελέχη του δικτύου καταστημάτων της τράπεζας παραμένουν στη διάθεση των πελατών, ιδιωτών και επιχειρήσεων από τις πληγείσες περιοχές, προκειμένου κατά περίπτωση, να στηριχθεί η προσπάθεια αποκαταστάσεως των ζημιών που έχουν προκληθεί.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης