Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μαλέλης (ΚΙΝΑΛ): Διαφωνώ με τη στρατηγική της Γεννηματά, δεν θέτω θέμα ηγεσίας

Μαλέλης (ΚΙΝΑΛ): Διαφωνώ με τη στρατηγική της Γεννηματά, δεν θέτω θέμα ηγεσίας
Παραμένω στο ΚΙΝΑΛ αλλά Δεξιά δεν θα ψηφίσω υποστήριξε ο κ.Μαλέλης
Τη διαφωνία του με τη στρατηγική που ακολουθεί η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά εξέφρασε ο Σταμάτης Μαλέλης, ο οποίος ωστόσο διευκρίνισε ότι δεν θέτει θέμα ηγεσίας και ότι παραμένει μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΙΝΑΛ.
«Είπα εδώ και δύο μήνες στη Φώφη Γεννηματά ότι δε συμφωνώ με τη γραμμή.
Εδώ και δύο μήνες δε λάμβανα μέρος στην επικοινωνιακή ομάδα» είπε μιλώντας στο ραδιόφωνο του 24/7 ο κ.Μαλέλης, τονίζοντας πάντως ότι παραμένει μέλος της κεντρικής επιτροπής.
«Εγώ δεξιά δε θα ψηφίσω.
Ήμουν αντίθετος με την ψήφο ανοχής» τόνισε ο κ.Μαλέλης, ο οποίος αναρωτήθηκε πότε λειτούργησαν συλλογικά όργανα που αποφάσισαν ψήφο ανοχής και ποιος αποφάσισε το σύνθημα «η λογική επιστρέφει».
«Εγώ το σύνθημα το είδα στον αέρα, όπως όλοι» ανέφερε ο κ.Μαλέλης, υποστηρίζοντας ότι ζήτησε τη συνάντηση με την Πρόεδρο του κόμματος.
Ο κ.Μαλέλης είπε ότι με την ανοχή στη ΝΔ δεν θα επέστρεφε ούτε μία ψήφος από τον ΣΥΡΙΖΑ, μίλησε για ηγεμονία του ΣΥΡΙΖΑ στην προοδευτική παράταξη, ζήτησε από τη Χαριλάου Τρικούπη να γίνει πιο αριστερό κόμμα και τόνισε την ανάγκη μιας μεγάλης δημοκρατικής παράταξης με άξονα το Κίνημα Αλλαγής.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης