Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Ιασώ: Κάτω από το 5% υποχώρησε το ποσοστό της Marble Bar Asset Management

tags :
Ιασώ: Κάτω από το 5% υποχώρησε το ποσοστό της Marble Bar Asset Management
Η Marble Bar Asset Management δεν κατέχει πλέον δικαιώματα ψήφου στο Ιασώ
Κάτω από το όριο του 5% υποχώρησε το ποσοστό της Marble Bar Asset Management LLP στο Ιασώ.
Όπως ανακοίνωσε η εισηγμένη, η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «ΙΑΣΩ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ – ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ & ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ - ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ - ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Α.Ε.» και το διακριτικό τίτλο «ΙΑΣΩ Α.Ε.» (η Εταιρεία), ενημερώνει το επενδυτικό κοινό σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του Ν. 3556/2007 και του Κανονισμού (EE) 596/2014 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου για την κατάχρηση της αγοράς, έκαστος όπως ισχύει, ότι την 8.07.2019 υπεβλήθη στην Εταιρεία γνωστοποίηση του νομικού προσώπου με την επωνυμία «Marble Bar Asset Management LLP» σύμφωνα με την οποία την 8.07.2019 ο μέτοχος με την επωνυμία «Lexcor Master Fund» κατήλθε του ποσοστού 5% των δικαιωμάτων ψήφου που αντιστοιχούν στο συνολικό μετοχικό κεφάλαιο της Εταιρείας.
Ειδικότερα, ως αποτέλεσμα της συναλλαγής της 8.07.2019, ο ως άνω αναφερόμενος μέτοχος δεν κατέχει πλέον δικαιώματα ψήφου στην Εταιρεία.
Η γνωστοποίηση υπεβλήθη από το νομικό πρόσωπο με την επωνυμία «Marble  Bar Asset Management LLP» υπό την ιδιότητά του ως διαχειριστής επενδύσεων του επενδυτικού κεφαλαίου «Lexcor Master Fund».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης