Τελευταία Νέα
Το Παρασκήνιο της Αγοράς

Επιστρέφει ο ΟΠΑΠ στο ταμπλό – Υποχώρηση της τιμής είναι ευκαιρία για αγορά λένε αναλυτές

tags :
Επιστρέφει ο ΟΠΑΠ στο ταμπλό – Υποχώρηση της τιμής είναι ευκαιρία για αγορά λένε αναλυτές
Όποια αδυναμία βραχυπρόθεσμα προς τα επίπεδα της δημόσιας πρότασης είναι ευκαιρία για αγορά σημειώνει η Beta
Τέλος μπαίνει στην πολύωρη αναστάτωση που προκλήθηκε χθες στο ελληνικό χρηματιστήριο με την αναστολή διαπραγμάτευσης του ΟΠΑΠ, λόγω σημαντικών ανακοινώσεων.
Η μετοχή επιστρέφει σήμερα στο ταμπλό και θα βρεθεί στο επίκεντρο καθώς από τη μία η δημόσια πρόταση γίνεται σε τιμή χαμηλότερη από το προηγούμενο κλείσιμο και από την άλλη η μετοχή «απουσίαζε» από το ταμπλό στη χθεσινή πτωτική συνεδρίαση.
Δεν φαίνεται πάντως να είναι διατεθειμένοι οι επενδυτές να δώσουν τις μετοχές τους στα 9,12 ευρώ ήτοι σε discount 9,3% έναντι του κλεισίματος της περασμένης Παρασκευής.
Σύμφωνα με στελέχη της αγοράς η δημόσια πρόταση δεν αναμένεται να οδηγήσει επενδυτές σε σημαντικές πωλήσεις λόγω της ελκυστικής αποτίμησης της εισηγμένης.
Η Beta σημειώνει πως η δημόσια πρόταση έχει περισσότερο νόημα για τους βασικούς μετόχους να αυξήσουν το ποσοστό τους πάνω από το 33,3% ένα όριο που αν ξεπεραστεί οδηγεί σε υποχρεωτική δημόσια πρόταση.
Όποια αδυναμία βραχυπρόθεσμα προς τα επίπεδα της δημόσιας πρότασης είναι ευκαιρία για αγορά καθώς η μετοχή διαπραγματεύεται 16,5 φορές τα κέρδη του 2019 και έχει μερισματική απόδοση 6,9%.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης