Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ζέρβας: Σήμερα θα κλείσει ένας μεγάλος κύκλος εκλογικών αναμετρήσεων με τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα

Ζέρβας: Σήμερα θα κλείσει ένας μεγάλος κύκλος εκλογικών αναμετρήσεων με τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα
"Όλοι μαζί, αποφασισμένοι, ενωμένοι θα έχουμε μπροστά μας τέσσερα χρόνια δημιουργίας, τέσσερα χρόνια ανάπτυξης", δήλωσε ο Κ. Ζέρβας
«Σήμερα κλείνει ένας μεγάλος κύκλος εκλογικών αναμετρήσεων» και «ο ελληνικός λαός επιλέγει την κυβέρνησή του για τα επόμενα τέσσερα χρόνια», ανέφερε ο νέος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κ. Ζέρβας, αφού άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στο 74ο εκλογικό τμήμα, στο 2ο Ημερήσιο Γυμνάσιο Θεσσαλονίκης.
«Θέλω να πιστεύω ότι ο κύκλος αυτός θα κλείσει με τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα γιατί ας μην ξεχνάμε ότι έχουμε πίσω μας μια δεκαετία δύσκολη για τον ελληνικό λαό για όλους εμάς.
Πιστεύω ότι όλοι μαζί, αποφασισμένοι, ενωμένοι θα έχουμε μπροστά μας τέσσερα χρόνια δημιουργίας, τέσσερα χρόνια ανάπτυξης», συμπλήρωσε.
Δήλωσε αισιόδοξος ότι ο λαός και οι πολίτες της Θεσσαλονίκης «θα αποφασίσουν το σωστό, έτσι ώστε να έχουμε τέσσερα χρόνια δημιουργίας, ανάπτυξης και χαμόγελου μπροστά μας», λέγοντας μάλιστα ότι «ένα τέτοιο κρίσιμο εκλογικό αποτέλεσμα πρέπει να έχει τη μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή».
Τέλος, ο κ. Ζέρβας συνεχάρη όσους συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία και κυρίως τα μέλη των εφορευτικών επιτροπών, που, όπως ανέφερε, δουλεύουν κάτω από δύσκολες συνθήκες και υψηλές θερμοκρασίες για να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης