Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βελόπουλος: Από αύριο ξημερώνει μια άλλη μέρα για το ελληνικό κοινοβούλιο - Δεν θα απογοητεύσουμε κανέναν

Βελόπουλος: Από αύριο ξημερώνει μια άλλη μέρα για το ελληνικό κοινοβούλιο - Δεν θα απογοητεύσουμε κανέναν
Στο 381ο εκλογικό κέντρο στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης ψήφισε ο Κ. Βελόπουλος
«Η πραγματική αντιπολιτευτική φωνή προάσπισης των εργατικών δικαιωμάτων, κυρίως των δικαιωμάτων των εθνικών, των Ελλήνων, θα είμαστε εμείς», δήλωσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, ο οποίος άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στο 381ο εκλογικό κέντρο στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης.
Ο κ. Βελόπουλος δεν παρέλειψε στην αρχή των δηλώσεών του να  ευχηθεί χρόνια πολλά σε όλους όσους έχουν σήμερα την ονομαστική τους εορτή, ενώ την ώρα που έριχνε το ψηφοδέλτιο στην κάλπη ανέφερε «να δώσουμε τη λύση και να είναι ελληνική».
Αφού ψήφισε, ο κ. Βελόπουλος ανέφερε ότι  «από αύριο ξημερώνει μια άλλη μέρα για το ελληνικό κοινοβούλιο» και πως «η "Ελληνική Λύση" ήρθε στα πράγματα και θα έλεγα ότι προκάλεσε έναν περίεργο τριγμό στο σύστημα».
Ο ίδιος ευχαριστούμε όλους όσους  εμπιστεύτηκαν την "Ελληνική Λύση", την πρώτη φορά και συμπλήρωσε ότι  «είναι η δεύτερη εκλογική μας μάχη».
Υπογράμμισε χαρακτηριστικά ότι «η πραγματική αντιπολιτευτική φωνή προάσπισης των εργατικών δικαιωμάτων, κυρίως των δικαιωμάτων των εθνικών, των Ελλήνων, θα είμαστε εμείς.
Αυτή είναι η υπόσχεσή μας.
Και κάτι πολύ απλό.
Δε θα απογοητεύσουμε κανέναν.
Ήρθαμε για να βοηθήσουμε τους Έλληνες, γιατί λέμε "πρώτα οι Έλληνες, πρώτα η Ελλάδα"».
Όπως είπε, «πιστεύουμε ότι είμαστε η μοναδική λύση, γιατί έχουμε συγκεκριμένο πρόγραμμα».
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης