Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ιωάννινα: Βανδαλισμοί σε εκλογικά κέντρα υποψηφίων της ΝΔ και του ΚΙΝΑΛ με μπογιές και συνθήματα

Ιωάννινα: Βανδαλισμοί σε εκλογικά κέντρα υποψηφίων της ΝΔ και του ΚΙΝΑΛ με μπογιές και συνθήματα
Οι δράστες έγραψαν το σύνθημα εμείς αποφασίσαμε στην πρόσοψη των πολυκατοικιών όπου στεγάζονται τα γραφεία των δύο υποψήφιων βουλευτών 
Νέα κρούσματα βανδαλισμών σε εκλογικά κέντρα σημειώθηκαν χθες (6/7) τη νύχτα στα Ιωάννινα, λίγα 24ώρα μετά τους βανδαλισμούς στα εκλογικά κέντρα του Κινήματος Αλλαγής στο Ηράκλειο Κρήτης και του ΣΥΡΙΖΑ στα Ιωάννινα.
Χθες άγνωστοι πέταξαν μπογιές στην είσοδο των γραφείων, όπου στεγάζονται τα πολιτικά γραφεία των υποψηφίων βουλευτών Κώστα Γάτσιου του ΚΙΝΑΛ και Κώστα Τασούλα της ΝΔ.
Οπως αναφέρει το epiruspost.gr το πρωί του Σαββάτου ο υποψήφιος βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Κώστας Γάτσιος αντίκρισε τις εικόνες με τους βανδαλισμούς στην είσοδο των γραφείων του, στην οδό Μιχαήλ Αγγέλου, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ίδια ήταν η εικόνα και στα γραφεία του υποψηφίου βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Κώστα Τασούλα, που βρίσκεται στο ίδιο τετράγωνο.
Βανδαλισμοι

Μεταξύ άλλων οι δράστες έγραψαν το σύνθημα «Εμείς αποφασίσαμε» στην πρόσοψη των πολυκατοικιών όπου στεγάζονται τα γραφεία των δύο υποψήφιων βουλευτών. Έρευνες για το περιστατικό διενεργούν οι αρχές.
Μπογιές στον τοίχο

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης