Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στις κάλπες την Κυριακή 7/7 οι πολιτικοί αρχηγοί και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας – Που θα ψηφίσουν

Στις κάλπες την Κυριακή 7/7 οι πολιτικοί αρχηγοί και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας – Που θα ψηφίσουν
Που θα ψηφίσουν αύριο (7/7) ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και οι πολιτικοί αρχηγοί
Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για τη διεξαγωγή των βουλευτικών εκλογών, καθώς οι κάλπες ανοίγουν στις 7 το πρωί της Κυριακής 7 Ιουλίου.
Στις κάλπες ετοιμάζονται να προσέλθουν και οι πολιτικοί αρχηγοί, οι οποίοι θα αρχίσουν να προσέρχονται στα εκλογικά τμήματα από νωρίς αύριο το πρωί.
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, θα προσέλθει στο 3ο-4ο δημοτικό σχολείο Νέου Ψυχικού στις 10 το πρωί για να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα.
Ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα λίγο μετά τις 10 το πρωί της Κυριακής 7/7 στο 27ο και 30ο δημοτικό σχολείο Αθηνών, στην Κυψέλη.
Στο 1ο Γενικό Λύκειο Περιστερίου θα ασκήσει αύριο, Κυριακή 7 Ιουλίου, το εκλογικό του δικαίωμα ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.
Συγκεκριμένα, ο κ. Μητσοτάκης θα ψηφίσει την Κυριακή το πρωί, στις 10:30, στο 1ο Γενικό Λύκειο Περιστερίου (Πελασγίας & Παπαδιαμάντη 1) .
Από την πλευρά της, η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά θα ασκήσει το εκλογικό της δικαίωμα την Κυριακή 7 Ιουλίου στις 10:30 πμ,  στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Δημητρίου (Λεωφ. Αγίου Δημητρίου 186 & Ηπείρου). 
Ο πρόεδρος της 'Ενωσης Κεντρώων, Β. Λεβέντης, αύριο θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στο 55ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών (Λιοσίων 42, Αθήνα), ενώ ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ , Δ. Κουτσούμπας, θα ψηφίσει στο 3ο Δημοτικό σχολείο Χαϊδαρίου.
Στο 2ο Δημοτικό Π. Φαλήρου θα ψηφίσει ο επικεφαλής του ΜεΡΑ25, Γ. Βαρουφάκης, ενώ ο Κυρ. Βελόπουλος θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης.
Στο 111ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών θα ασκήσει αύριο, Κυριακή 7 Ιουλίου, το εκλογικό της δικαίωμα στις 11.30 π.μ. η Επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης