Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τζανακόπουλος: Όσοι αναγνωρίζουν ότι η κατάσταση έχει βελτιωθεί θα συγκροτήσουν την Κυριακή ένα πλειοψηφικό ρεύμα

Τζανακόπουλος: Όσοι αναγνωρίζουν ότι η κατάσταση έχει βελτιωθεί θα συγκροτήσουν την Κυριακή ένα πλειοψηφικό ρεύμα
"H μάχη των βουλευτικών εκλογών είναι για εμάς στον ΣΥΡΙΖΑ κυρίαρχα πολιτική, προγραμματική και συλλογική", τονίζει ο Δ. Τζανακόπουλος
Την πεποίθησή του ότι αρκετοί αναγνωρίζουν «ότι η κατάσταση έχει βελτιωθεί σε σχέση με το 2014 και δεν θέλουν να δουν την παλινόρθωση του παλαιού καθεστώτος που χρεοκόπησε τη χώρα» και πως «αυτοί οι πολίτες  θα συγκροτήσουν την Κυριακή ένα πλειοψηφικό ρεύμα», εκφράζει στη Realnews ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος και υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Α΄ Αθηνών, Δ. Τζανακόπουλος.  
Όπως τονίζει «η μάχη των βουλευτικών εκλογών είναι για εμάς στον ΣΥΡΙΖΑ κυρίαρχα πολιτική, προγραμματική και συλλογική.
Δεν είναι κυνήγι σταυρού, ούτε αρένα προσωπικών στρατηγικών και ανταγωνισμών».
Κατά τον ίδιο, τέσσερα είναι τα μεγάλα ζητήματα της ελληνικής κοινωνίας για τα επόμενα 4 χρόνια και «ο ΣΥΡΙΖΑ  έχει συνολικό και εξειδικευμένο σχέδιο για καθένα ξεχωριστά».
Όπως αναφέρει, «ακόμα περισσότερες και καλύτερες δουλειές, με δικαιώματα και καλύτερους μισθούς, ανάπτυξης προς όφελος όλων και με σεβασμό στο περιβάλλον, ασφάλεια και αλληλεγγύη για όλη την κοινωνία, με καλά σχολεία, ποιοτικές υπηρεσίες υγείας, ισχυρό κράτος πρόνοιας και φυσικά, μια βαθιά μεταρρύθμιση και αναμόρφωση του κράτους για τη βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη, αλλά και τη διεύρυνση των ατομικών δικαιωμάτων και των δημοκρατικών ελευθεριών».
Κληθείς να απαντήσει εάν υπάρχουν στοιχεία υπερβολής σε όσα λέει ο ΣΥΡΙΖΑ για το πρόγραμμα Μητσοτάκη, ο κ. Τζανακόπουλος υπενθυμίζει ότι τον Ιανουάριο του 2015 τα στελέχη της ΝΔ έλεγαν ότι αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ την επόμενη μέρα θα υπάρχουν ελλείψεις σε βασικά αγαθά, φυγή επιχειρήσεων στο εξωτερικό και θα βγει ο κόσμος με τις κατσαρόλες στους δρόμους.
«Εμείς δεν λέμε τέτοιες ανοησίες», προσθέτει και σημειώνει πως «λέμε απλά όσα αποκαλύπτουν τα στελέχη της ΝΔ και ο κ. Μητσοτάκης, όταν ερωτώνται για τα κρίσιμα ζητήματα, όχι όταν τους κάνουν αγιογραφίες τα φιλικά τους ΜΜΕ».
Μεταξύ άλλων, ο κ. Τζανακόπουλος αναφέρει ότι «η πρότασή τους για το ασφαλιστικό  η πρόθεσή τους να ανοίξουν θέμα πιστοληπτικής  γραμμής και νέο μνημόνιο, οι θέσεις τους για τα εργασιακά και την αναγκαία μείωση του μισθολογικού κόστους, η μετάθεση των υποσχέσεων για φοροελαφρύνσεις μετά το 2021, οι θέσεις τους για την αντικατάσταση των δημόσιων και κοινωνικών υπηρεσιών  από εργολάβους, το 1 προς 5 στον δημόσιο τομέα, είναι πράγματα που οι ίδιοι έχουν πει και συνθέτουν ένα αντικοινωνικό παζλ».
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης