Κοινωνία

Σε ετοιμότητα το Κέντρο Τύπου στο Ζάππειο ενόψει των εθνικών εκλογών αύριο (7/7)

Σε ετοιμότητα το Κέντρο Τύπου στο Ζάππειο ενόψει των εθνικών εκλογών αύριο (7/7)
Σε πλήρη  ετοιμότητα το Κέντρο Τύπου στο Ζάππειο
Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για τη διεξαγωγή των εθνικών εκλογών αύριο, Κυριακή 7/7 και στο Κέντρο Τύπου στο Ζάππειο όλα είναι έτοιμα.
Στο Κέντρο Τύπου στο Ζάππειο, το οποίο θα επιθεωρήσει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και πρώην  υφυπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Λ. Κρέτσος, πρόκειται να υποδεχθεί αύριο τους εκπρόσωπους των ελληνικών και διεθνών Μέσων Ενημέρωσης, που θα μεταδώσουν την διαδικασία.
Μάλιστα, για την κάλυψη των εθνικών εκλογών αύριο στο Κέντρο Τύπου του Ζαππείου, σύμφωνα με τα στοιχεία της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης,  διαπιστεύθηκαν 320 δημοσιογράφοι, ανταποκριτές ξένου Τύπου, φωτορεπόρτερ και συνεργεία τηλεοπτικών σταθμών.
Από τους 320 συνολικά, οι 80 εκπροσωπούν διεθνή ΜΜΕ από 15 χώρες, όπως Γερμανία, Κύπρο, Γαλλία, Ισπανία, ΗΠΑ, κα., και βρίσκονται στην Αθήνα για την κάλυψη των εθνικών εκλογών.
Στο Κέντρο Τύπου στο Ζάππειο, το οποίο είναι εξοπλισμένο με ενσύρματο και ασύρματο δίκτυο υψηλής ταχύτητας, μηχανογραφικό και οπτικοακουστικό εξοπλισμό, θα βρεθούν από το πρωί της Κυριακής 7/7/ όλοι οι διαπιστευμένοι εκπρόσωποι των ΜΜΕ, οι οποίοι θα μπορούν να παρακολουθήσουν μέσω video wall ελληνικούς και ευρωπαϊκούς τηλεοπτικούς σταθμούς, ενώ υπάρχει και αίθουσα συνεντεύξεων, στην οποία θα μπορούν οι πολιτικοί αρχηγοί να προβούν σε δηλώσεις.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης