Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεννηματά: Είμαστε προοδευτικό αντίβαρο στις συντηρητικές πολιτικές της Δεξιάς

Γεννηματά: Είμαστε προοδευτικό αντίβαρο στις συντηρητικές πολιτικές της Δεξιάς
Η κα. Γεννηματά τόνισε πως το Κίνημα Αλλαγής έχει αποδείξει ότι βάζει την εθνική συνεννόηση πάνω από το κομματικό συμφέρον
«Την Κυριακή οι Ελληνίδες και οι Έλληνες θα κληθούν στην κάλπη, και με τη ψήφο τους η λογική μπορεί να επιστρέψει στη χώρα μετά τον παραλογισμό που ζήσαμε επί 4,5 χρόνια με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-Ακροδεξιάς.
Η χρήσιμη ψήφος για τα συμφέροντα του ελληνικού λαού είναι η ψήφος στο ΚΙΝΑΛ».

Αυτά δήλωσε σήμερα το μεσημέρι από το εκλογικό κέντρο του Κινήματος Αλλαγής, στην Καρδίτσα, η πρόεδρος του κόμματος Φώφη Γεννηματά, στο πλαίσιο περιοδείας που πραγματοποιεί σε θεσσαλικές πόλεις.
Και εξήγησε: «Γιατί εμείς είμαστε αντίβαρο, προοδευτικό αντίβαρο, στις συντηρητικές πολιτικές της Δεξιάς.
Είμαστε όμως και η κρίσιμη ψήφος.
Η ψήφος στο Κίνημα Αλλαγής, εγγυάται την πολιτική σταθερότητα στη χώρα».
Ανέφερε ακόμα πως «δεν αρκεί η αυτοδυναμία του κ. Μητσοτάκη για να διασφαλιστεί, η πολιτική σταθερότητα», λέγοντας πως «για να αλλάξει η απλή αναλογική και να μη βρεθεί ο τόπος σε κατάσταση ακυβερνησίας, απαιτούνται 200 βουλευτές» και «αυτό μπορεί να επιτευχθεί μονάχα με μια καθοριστική ενίσχυση του Κινήματος Αλλαγής, στην επόμενη Βουλή».
Και προσέθεσε: «Η χώρα όμως για να πάει μπροστά, χρειάζεται και υπεύθυνη αντιπολίτευση. Ο ΣΥΡΙΖΑ αποδοκιμάστηκε, απέτυχε ως κυβέρνηση, δεν μπορεί να σταθεί ούτε ως υπεύθυνη αντιπολίτευση».
«Εμείς, το Κίνημα Αλλαγής έχουμε δείξει στην πράξη ότι εννοούμε την εθνική συνεννόηση και βάζουμε το συμφέρον του τόπου πάνω από το κομματικό μας συμφέρον.
Έχει έρθει η ώρα για συνεννόηση των πολιτικών δυνάμεων, σε όλα τα μεγάλα ζητήματα» ανέφερε επίσης η κ. Γεννηματά και απευθύνθηκε «σε όλους τους ψηφοφόρους και ιδιαίτερα σε όσους απογοητεύτηκαν από το ΣΥΡΙΖΑ, σε όσους ψήφισαν στις ευρωεκλογές Νέα Δημοκρατία για να γλιτώσουν το συντομότερο δυνατό από τον Τσίπρα» λέγοντας «μην απεμπολείτε την προοδευτική σας ταυτότητα, είναι η περηφάνια μας και μπορεί να είναι πολύτιμη για το παρόν και το μέλλον αυτού του τόπου».
Νωρίτερα, η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, έκανε βόλτα στο κέντρο της πόλης της Καρδίτσας, όπου χαιρέτισε τους πολίτες και συνομίλησε μαζί τους.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης