Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ρουσόπουλος: Δεν έχει στο πρόγραμμα της η ΝΔ νέο μνημόνιο μέσω πιστοληπτικής γραμμής

Ρουσόπουλος: Δεν έχει στο πρόγραμμα της η ΝΔ νέο μνημόνιο μέσω πιστοληπτικής γραμμής
Αυτό που προτείνουμε στην επικουρική ασφάλιση είναι ο πολίτης αν θέλει αντί να τα δώσει στο δημόσιο να τα δώσει σε μια ιδιωτική εταιρεία είπε ο κ.Ρουσόπουλος
Την θέση ότι η ΝΔ δεν έχει καμία πρόθεση, ούτε έχει στο πρόγραμμά της νέο μνημόνιο μέσω της πιστοληπτικής γραμμής στήριξης διατύπωσε ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ, Θ. Ρουσόπουλος, επισημαίνοντας ότι το έχει διευκρινίσει ξεκάθαρα και ο πρόεδρος της ΝΔ, Κ. Μητσοτάκης.
Σε δηλώσεις του στην ΕΡΑ ο κ.Ρουσόπουλος υποστήριξε ότι ο κ. Παπαδημητρίου το είχε συζητήσει ως δημοσιογράφος και σε άλλα τηλεοπτικά πάνελ, επαναλαμβάνοντας ωστόσο ότι δεν υφίσταται ως πρόγραμμα της ΝΔ, ούτε κατά διάνοια.
Αναφερόμενος στο οικονομικό πρόγραμμα της ΝΔ ο κ. Ρουσόπουλος επεσήμανε ότι, η ΝΔ έχει στον κεντρικό πυρήνα της οικονομικής της πολιτικής τις φιλελεύθερες ιδεολογίες, αυτό σημαίνει ότι πιστεύουμε στην ελεύθερη αγορά ενώ σε ότι αφορά το ασφαλιστικό, υπογράμμισε ότι αυτό που έχουμε προτείνει, είναι ότι σε έναν από τους τρεις πυλώνες, σε ό,τι αφορά την επικουρική σύνταξη και μόνο θα μπορεί ο πολίτης να επιλέγει, αν θέλει, αντί να δώσει τα λεφτά του για το επικουρικό στο δημόσιο να τα δώσει σε μια ιδιωτική ασφαλιστική εταιρία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης