Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παππάς: Η ΝΔ ζητά πιστοληπτική γραμμή στήριξης, επιστροφή σε καλυμμένα ή απροκάλυπτα μνημόνια

Παππάς: Η ΝΔ ζητά πιστοληπτική γραμμή στήριξης, επιστροφή σε καλυμμένα ή απροκάλυπτα μνημόνια
Η μόνη ψήφος που μπορεί να ανασχέσει την πιθανότητα να κάνουμε ένα μεγάλο πισωγύρισμα
Την θέση ότι η ΝΔ ζητά πιστοληπτική γραμμή στήριξης, δηλαδή επιστροφή σε καλυμμένα ή απροκάλυπτα μνημόνια διατύπωσε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Ν. Παππάς αναφερόμενος στις σημερινές δηλώσεις του υποψήφιου βουλευτή της ΝΔ, Μπάμπη Παπαδημητρίου.
«Οι εκπρόσωποι της ΝΔ, μεταξύ των οποίων και ο υποψήφιος βουλευτής της, ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ, Μπάμπης Παπαδημητρίου, λένε ότι πρέπει να επιστρέψουμε στην πιστοληπτική γραμμή στήριξης, δηλαδή, σε καλυμμένα ή απροκάλυπτα μνημόνια.
Η  μόνη ψήφος που μπορεί να ανασχέσει την πιθανότητα να κάνουμε ένα μεγάλο πισωγύρισμα και να γυρίσουμε στις πολιτικές ή ακόμα και στο ίδιο το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, είναι η ψήφος στον ΣΥΡΙΖΑ, ελέω εκλογικού νόμου» είπε μιλώντας στο ραδιόφωνο του «Flash 99,4» ο κ.Παππάς, ο οποίος επιτέθηκε με ιδιαίτερη σφοδρότητα στη ΝΔ και για την πρόταση της για το ασφαλιστικό.
Συγκεκριμένα, ο κ.Παππάς έκανε λόγο για «χυδαία μπίζνα» και «τραπεζική του θανάτου», ενώ έθεσε το ερώτημα «αν θέλουμε να γίνουμε μία Ασπίς Πρόνοια, από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη».
«Μας καλούν να εμπιστευθούμε τις αποταμιεύσεις μας και τις εισφορές μας στην επικουρική ασφάλιση, οι οποίες φτάνουν στο ύψος των 3 δισ. ευρώ το χρόνο, σε εταιρείες οι οποίες για να μεγιστοποιήσουν το κέρδος τους, θα προσεύχονται να πεθαίνουμε λίγο μετά τη συνταξιοδότησή μας και με τρόπο που να μην κοστίζει στο σύστημα Υγείας.
Αυτό δεν είναι ασφάλιση, είναι τζογάρισμα
Είναι απολύτως ανήθικο και αποτελεί τεράστιο πισωγύρισμα» υπογράμμισε ο κ.Παππάς.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης