Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεννηματά: Ο Τσίπρας χρεοκόπησε το όνομα της Αριστεράς – Επιβάρυνε με 200 δις ευρώ την οικονομία

Γεννηματά: Ο Τσίπρας χρεοκόπησε το όνομα της Αριστεράς – Επιβάρυνε με 200 δις ευρώ την οικονομία
Ο Τσίπρας έχει πάρει διαζύγιο από την προοδευτική πολιτική, δεν έχει καμία σχέση με τις αρχές της Αριστεράς είπε η κα.Γεννηματά
Δριμεία επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα με αφορμή τη συνέντευξη του στον ΣΚΑΪ εξαπέλυσε η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, η οποία κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι χρεοκόπησε το όνομα της Αριστεράς με τις πολιτικές που εφάρμοσε.
Σε δηλώσεις της στο ΣΚΑΪ η κα.Γεννηματά είπε πως ο κ.Τσίπρας επιβάρυνε την οικονομία με 200 δις ευρώ και εκτίμησε ότι θα καταρρεύσει το επόμενο διάστημα, καθώς δεν έχει κόμμα και αναφορές στο συνδικαλιστικό κίνημα και στην κοινωνία.
«Έχει πάρει διαζύγιο από την προοδευτική πολιτική και το χώρο, δεν έχει καμία σχέση με τις αρχές και τις αξίες της Αριστεράς.
Χρεοκόπησε το όνομα Αριστεράς τολμώ να πω, με πολιτικές που εφάρμοσε με τη συνύπαρξη του με τον κ. Καμμένο και την Καραμανλική δεξιά, τώρα δε διστάζει να πουλήσει και την Καραμανλική συνιστώσα.
Στα προεκλογικά σποτάκια παρατηρώ ότι ούτε το πρόσωπό του δεν αντέχει τα ψέματα που λέει» υποστήριξε η κα.Γεννηματά, επισημαίνοντας ότι το ΚΙΝΑ είναι το μοναδικό αντίβαρο στη συντηρητική πολιτική.
«Το ΚΙΝΑΛ είναι ο προοδευτικός χώρος, είμαστε το μοναδικό αντίβαρο στη συντήρηση, ο κ. Τσίπρας εφάρμοσε τις πιο σκληρές δεξιές πολιτικές.
Αυτός δεν κατήργησε την προστασία της α’ κατοικίας, αυτός δε μείωσε κατά 40% τις νέες συντάξεις, με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ τα νοσοκομεία δεν κατέρρευσαν λόγω υποχρηματοδότησης;
Έχει το ανάστημα να μιλήσει στον Μητσοτάκη;.
Είμαστε εγγύηση για τη σταθερότητα και αντίβαρο στις συντηρητικές πολιτικές» είπε η κα.Γεννηματά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης