Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μπακογιάννη: Το σχέδιο μας προβλέπει ρυθμούς ανάπτυξης μεγαλύτερους του 4% του ΑΕΠ

Μπακογιάννη: Το σχέδιο μας προβλέπει ρυθμούς ανάπτυξης μεγαλύτερους του 4% του ΑΕΠ
«Είναι καιρός η οικονομία να ορθοποδήσει», τονίζει η Ντόρα Μπακογιάννη
«Ισχυρή ανάπτυξη και δίκαιο μέρισμα ευημερίας για όλους», είναι η πρόταση της ΝΔ για την επόμενη ημέρα της 7ης Ιουλίου, τονίζει η Ντόρα Μπακογιάννη υποψήφια βουλευτής Χανίων με τη ΝΔ, σε άρθρο της στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα».
«Είναι καιρός η οικονομία να ορθοποδήσει» προσθέτει, «έπειτα από 4 χαμένα χρόνια που άρχισαν με τους απόλυτα καταστροφικούς χειρισμούς της Βαρουφάκειας διαπραγμάτευσης...».
«Το σχέδιο μας φιλοδοξεί να οδηγήσει σε ρυθμούς ανάπτυξης μεγαλύτερους του 4% του ΑΕΠ», ενημερώνει, διευκρινίζοντας ότι η ΝΔ, το έχει επεξεργαστεί «είναι λεπτομερές και κοστολογημένο για τη διατηρήσιμη ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας».
Πυλώνες του σχεδίου, προσθέτει η κ. Μπακογιάννη είναι η επαρκής χρηματοδότηση της οικονομίας, η ουσιαστική αναβάθμιση των δεξιοτήτων των εργαζομένων και η αποτελεσματική ενίσχυση της περιφερειακής διάστασης της ανάπτυξης.
Η δε, δέσμευση του Κυριάκου Μητσοτλάκη για τη θέσπιση Περιφερειακού Συμβουλίου, επισημαίνει η Ντόρα Μπακογιάννη, «σηματοδοτεί αυτήν ακριβώς τη διαφορετική μας προσέγγιση, στα ζητήματα της περιφερειακότητας και της χωρικής ανάπτυξης».
 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης