Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Αναρτώνται σήμερα Παρασκευή 28/6 οι βαθμολογίες των πανελλαδικών εξετάσεων

Αναρτώνται σήμερα Παρασκευή 28/6 οι βαθμολογίες των πανελλαδικών εξετάσεων
Μετά τις 13:00 τα αποτελέσματα στα λύκεια της χώρας
Αναρτώνται σήμερα Παρασκευή 28 Ιουνίου στα λύκεια της χώρας οι βαθμολογίες των υποψηφίων που συμμετείχαν στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις για την πρόσβαση στην ανώτατη εκπαίδευση.
Οι βαθμολογίες αναμένεται να αναρτηθούν μετά τις 13:00 το μεσημέρι.
Σε αυτές δεν θα αναγράφονται τα ονομαστικά στοιχεία κάθε υποψηφίου, παρά μόνο ο κωδικός του και τα βαθμολογικά του στοιχεία ανά εξεταζόμενο μάθημα.
Ταυτόχρονα, όλοι οι υποψήφιοι θα μπορούν να βρίσκουν τη βαθμολογία τους στην ιστοσελίδα http://results.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας τον 8-ψήφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.
Επίσης, από την επόμενη Πέμπτη, 4 Ιουλίου, οι υποψήφιοι θα μπορούν να οριστικοποιήσουν το μηχανογραφικό τους δελτίο (επιλέγοντας «Οριστικοποίηση»), στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams.it.minedu.gov.gr.
Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, η προθεσμία για την οριστική υποβολή των μηχανογραφικών δελτίων λήγει τη Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2019, και είναι αποκλειστική.
Μετά την παρέλευση της προθεσμίας κανένας υποψήφιος δεν θα μπορεί να οριστικοποιήσει το μηχανογραφικό δελτίο.
Όλα τα ΓΕΛ και ΕΠΑΛ θα λειτουργήσουν επιπλέον την Τρίτη, 9 Ιουλίου, καθώς και τη Δευτέρα 15 Ιουλίου, για να υποστηρίξουν τους υποψηφίους στην ηλεκτρονική υποβολή των μηχανογραφικών δελτίων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης