Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αυγενάκης: Ζητάμε να δοθεί ισχυρή εντολή στη ΝΔ στις 7 Ιουλίου – Να αποφύγουμε περιπέτειες

Αυγενάκης: Ζητάμε να δοθεί ισχυρή εντολή στη ΝΔ στις 7 Ιουλίου – Να αποφύγουμε περιπέτειες
Έλλειψη αυτοδυναμίας θα σημαίνει αδυναμία ισχυρής και σταθερής ανάπτυξης είπε ο γραμματέας της ΝΔ
Να δώσουν ισχυρή εντολή τη ΝΔ στις 7 Ιουλίου για να αποφύγουμε περιπέτειες ζητά από τους πολίτες ο γραμματέας της ΝΔ, Λ. Αυγενάκης, τονίζοντας ότι έλλειψη αυτοδυναμίας θα σημαίνει αδυναμία ισχυρής και σταθερής ανάπτυξης.
«Την ημέρα της κάλπης ο πολίτης έχει όλη την εξουσία στα χέρια του.
Τους ζητώ, λοιπόν, να συμμετάσχουν, να ενεργοποιηθούν και να δώσουν ισχυρή εντολή.
Γιατί η ιστορία, η πρόοδος, οι αλλαγές γράφονται από αυτούς που συμμετέχουν» είπε μιλώντας στο «Ράδιο 9.84» του Ηρακλείου ο κ.Αυγενάκης, ο οποίος κατέστησε σαφές πως «δεν ζητάμε από όλους να γίνουν Νεοδημοκράτες».
«Αυτό που ζητάμε είναι να κρίνουν, να αξιολογήσουν και να εμπιστευτούν τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη Νέα Δημοκρατία ως την επιλογή εκείνη που μπορεί να οδηγήσει την Ελλάδα σε σταθερή ανάπτυξη.
Η Νέα Δημοκρατία, πριν λίγες μέρες, παρουσίασε ένα πλήρες κυβερνητικό πρόγραμμα που στοχεύει να πετύχει αυτό ακριβώς που δηλώνει το όνομα του: "Ισχυρή Ανάπτυξη, Αυτοδύναμη Ελλάδα", δίχως τοξικότητα, αλλά ενωμένοι και με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον.
Και το πρόγραμμα αυτό είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς, αποτέλεσμα διαλόγου με τους πολίτες, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας που έχει βρεθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης» υποστήριξε ο κ.Αυγενάκης, τονίζοντας ότι το πρόγραμμα της ΝΔ είναι ένα πρόγραμμα ολοκληρωμένο, σε όλους τους τομείς, στην οικονομία, τη φορολογία, την παιδεία, την υγεία, και φυσικά την ασφάλεια.
«Ιδιαίτερα η ασφάλεια έχει μεγάλη σημασία για τη ΝΔ, καθώς είναι το αίσθημα ανασφάλειας που νιώθει καθημερινά ο πολίτης και η κοινωνία τραυματίζει την ίδια τη δημοκρατία» επεσήμανε ο κ.Αυγενάκης, ο οποίος αναφέρθηκε στην οικονομία της Ελλάδας, παρομοιάζοντάς την με ελατήριο κλεισμένο και περιορισμένο, «που αναζητά την ευκαιρία να ελευθερωθεί και να εκτιναχθεί».
«Έλλειψη ισχυρής εντολής, έλλειψη αυτοδυναμίας, θα σημαίνει αδυναμία ισχυρής και σταθερής ανάπτυξης, πράγμα επιζήμιο όχι για τη ΝΔ, αλλά για τη χώρα μας, που τα τελευταία χρόνια έζησε τι σημαίνει να συγκυβερνούν δύο κόμματα χωρίς ξεκάθαρους κοινούς στόχους.
Στις 7 Ιουλίου, λοιπόν, ζητάμε από τους πολίτες να δώσουν στη ΝΔ και τον Κ. Μητσοτάκη μία ισχυρή εντολή, για να αποφύγουμε τις περιπέτειες και να πάμε όλοι οι Έλληνες ενωμένοι μπροστά» υποστήριξε ο κ.Αυγενάκης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης