Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δραγασάκης: Το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών δεν προδικάζει το τι θα γίνει στην κάλπη της 7 Ιουλίου

Δραγασάκης: Το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών δεν προδικάζει το τι θα γίνει στην κάλπη της 7 Ιουλίου
Κατώτερο των προσδοκιών το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, εδραιώνει το ΣΥΡΙΖΑ ως έναν από τους δύο πόλους του συστήματος είπε ο κ.Δραγασάκης
Την θέση ότι το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών δεν προδικάζει και το αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών διατύπωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Γ. Δραγασάκης, ο οποίος εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι οι πολίτες θα εμπιστευθούν και πάλι τον ΣΥΡΙΖΑ.
«Το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών ασφαλώς και δεν προδικάζει το αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών.
Στις 7 Ιουλίου για πρώτη φορά ψηφίζουμε εκτός Μνημονίων.
Πλέον οι πολίτες κρατούν το μέλλον τους στα χέρια τους και πιστεύω ότι θα εμπιστευτούν και πάλι τον ΣΥΡΙΖΑ» είπε μιλώντας στην τηλεόραση του Alpha ο κ.Δραγασάκης, ο οποίος παραδέχθηκε πως «το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών ήταν κατώτερο των προσδοκιών», αν και επεσήμανε πως αυτό «εδραιώνει τον ΣΥΡΙΖΑ ως έναν εκ των δύο πόλων του πολιτικού και κομματικού συστήματος»
«Παραλάβαμε τη χώρα σε αδιέξοδο.
Πλέον, βγαίνοντας από τα Μνημόνια, έχουμε δημιουργήσει τις προϋποθέσεις του μέλλοντος.
Ακριβώς εξαιτίας των όσων επιτύχαμε την τετραετία 2015-19 σήμερα μπορούμε να μιλάμε για το μέλλον» είπε ο κ.Δραγασάκης, τονίζοντας ότι «το σχέδιο της ΝΔ και του κ.Μητσοτάκη δεν είναι για το μέλλον, αλλά έρχεται από το παρελθόν».
«Και έχει συγκεκριμένο όνομα: «νεοφιλελευθερισμός».
Είναι το δόγμα που οδήγησε στην παγκόσμια κρίση το 2009 και εκείνο που μετέτρεψε τη χρεοκοπία του 2010 στη μνημονιακή κρίση 2010-14» υποστήριξε ο κ.Δραγασάκης, ο οποίος αναφερόμενος στην πρόταση της ΝΔ για το ασφαλιστικό, απηύθυνε ερώτηση στον Κ. Μητσοτάκη για το «ποιος και πώς θα εγγυάται τις επικουρικές συντάξεις στο ασφαλιστικό που προτείνουν».
Όσον αφορά τις τουρκικές προκλήσεις, ο κ.Δραγασάκης είπε ότι η Ελλάδα αντιμετωπίζει την κατάσταση με την Τουρκία με ψυχραιμία και αποφασιστικότητα.
«Είναι σημαντικό ότι έχουμε ενισχύσει συνολικά την ανθεκτικότητα της χώρας, θωρακίζοντάς την από πολλές πλευρές, αλλά και ότι πλέον, μετά τις «Πρέσπες», έχουμε επανιεραρχήσει τις προτεραιότητες μας» υποστήριξε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης