Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γ. Τσίπρας: Ο Μητσοτάκης εκβιάζει τους ψηφοφόρους με δεύτερες εκλογές τον 15Αύγουστο

Γ. Τσίπρας: Ο Μητσοτάκης εκβιάζει τους ψηφοφόρους με δεύτερες εκλογές τον 15Αύγουστο
Παραμένει το αίτημα μας για debate Τσίπρα – Μητσοτάκη υποστήριξε ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
Για εκβιασμό των ψηφοφόρων κατηγόρησε τον πρόεδρο της ΝΔ, Κ. Μητσοτάκη ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γ. Τσίπρας, αναφερόμενος στις σημερινές δηλώσεις του κ.Μητσοτάκης, ο οποίος υποστήριξε πως αν η ΝΔ δεν λάβει ισχυρή εντολή και αυτοδυναμία στις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου τότε θα πάμε σε δεύτερες εκλογές στις 15 Αυγούστου με απλή αναλογική.
Σε δηλώσεις του στο ραδιόφωνο του 24/7 ο κ.Τσίπρας υποστήριξε ότι η πλειοψηφία των ψηφοφόρων του Κινήματος Αλλαγής δεν θα ήθελε μια κυβέρνηση Μητσοτάκη, αναφέροντας ότι σε περίπτωση διακυβέρνησης της ΝΔ, υπογράμμισε ότι υπάρχει κίνδυνος επιστροφής στις μεταμνημονιακές πολιτικές.
Αναφερόμενος στις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου ο κ.Τσίπρας μίλησε για δύσκολη μάχη, τονίζοντας ότι οι δημοτικές και οι ευρωεκλογές δεν έπρεπε να γίνουν παράλληλα αλλά σε διαφορετικό χρόνο.
Όσον αφορά το debate των πολιτικών αρχηγών, ο κ.Τσίπρας  υποστήριξε ότι παραμένει το αίτημα για μια τηλεοπτική πολιτική αναμέτρηση Τσίπρα – Μητσοτάκη ενώ υποστήριξε ότι ανεξάρτητα της εκλογικής αναμέτρησης ο ΣΥΡΙΖΑ θα προχωρήσει στο σχεδιασμό του για την Προοδευτική Συμμαχία, ιδιαίτερα από τη στιγμή που όπως είπε, το ΚΙΝΑΛ στρέφεται πως τον Κ. Μητσοτάκη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης