Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Αποκάλυψη: Ολόκληρη η επιστολή Κ. Δομαζάκη για το στρατηγικό επενδυτή στις τράπεζες

tags :
Αποκάλυψη: Ολόκληρη η επιστολή Κ. Δομαζάκη για το στρατηγικό επενδυτή στις τράπεζες
Βάζει έως 15 εκ ευρώ - Οι προϋποθέσεις που θέτει-Συνάντηση σήμερα με τις πιστώτριες τράπεζες για την αποκάλυψη του επενδυτή
Την επιστολή του κ. Κωνσταντίνου Δομαζάκη προς τις τράπεζες με την οποία ενημερώνει για την κατοχή Letter of Intend από στρατηγικό επενδυτή ο οποίος προτίθεται να τοποθετήσει στην Creta Farms μέσω αύξησης μετοχικού κεφαλαίου ποσό έως και 15 εκ ευρώ αποκαλύπτει σήμερα το bankingnews.
Σύμφωνα  με τα όσα αναφέρονται στην επιστολή , ο επενδυτής μεταξύ των προϋποθέσεων που θέτει για να επενδύσει  είναι η ανάληψη από πλευράς του κ. Κ. Δομαζάκη της θέσης του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου αλλά και την κεφαλαιοποίηση τουλάχιστον 10  εκ ευρώ τα οποία ισχυρίζεται ότι τοποθέτησε στην εταιρία ο κ. Κ Δομαζάκης.  
Αξίζει να σημειωθεί ότι σήμερα αναμένεται να πραγματοποιηθεί συνάντηση του κ. Κ Δομαζάκη με τις πιστώτριες τράπεζες στις οποίες όπως ο ίδιος ανέφερε σε χθεσινή του συνέντευξη θα παρουσιάσει τον ενδιαφερόμενο επενδυτή.
Επισημαίνεται ότι χθες αναμενόταν κατά πληροφορίες να παραδοθεί η έκθεση της PwC για το αν κατά πόσο τοποθετήθηκαν τα 10 και πλέον εκ ευρώ όπως έχει καταγγείλει ο κ. Κ Δομαζάκης.
Η έκθεση μέχρι αργά το βράδυ δεν είχε παραδοθεί ενώ νωρίτερα το μεσημέρι ο κ. Κ Δομαζάκης έδωσε στη δημοσιότητα σειρά εξωδίκων που έχει ανταλλάξει με την PwC την οποία εμμέσως πλην σαφώς κατηγόρησε για παρελκυστική τακτική ώστε να καθυστερήσει ο έλεγχος.

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ Κ ΔΟΜΑΖΑΚΗ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ  που  εστάλη χθες στις 12:30 το μεσημέρι

Αξιότιμοι Κύριοι,
Με την παρούσα σας γνωστοποιώ ότι κρατώ εις χείρας μου την από 21 Ιουνίου 2019 Επιστολή Προθέσεων (L.O.I.) φερέγγυου νομικού προσώπου με έδρα εντός Ευρωπαϊκής ‘Ένωσης, που προτίθεται να επενδύσει στο κεφάλαιο της εταιρείας συμφερόντων μου ΚΡΕΤΑ ΦΑΡΜ ΑΒΕΕ ποσό Ευρώ έως δεκαπέντε εκατομμυρίων (15.000.000) υπό τις μεταξύ άλλων αναφερόμενες στο περιεχόμενό της προϋποθέσεις ότι εγώ, ο Κωνσταντίνος Δομαζάκης θα κατέχω τη θέση του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου του Διοικητικού Συμβουλίου της εν λόγω εταιρείας και ότι τα κεφάλαια ύψους τουλάχιστον δέκα εκατομμυρίων Ευρώ (10.000.000) με τα οποία εξ ιδίων χρημάτων κάλυψα στο παρελθόν δανειακές υποχρεώσεις της περί ης ο λόγος εταιρείας σε πιστώτριες τράπεζες, θα κεφαλαιοποιηθούν. Μετά ταύτα, αναμένω το ταχύτερο δυνατόν την εισήγησή Σας, μετά και την ανωτέρω θετική υπέρ της πιστούχου εταιρείας εξέλιξη.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΟΜΑΖΑΚΗΣ

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης