Τελευταία Νέα
Πολιτική

«Βολές» του ΚΙΝΑΛ στον Τσίπρα για το μήνυμά του με αφορμή τα 23 χρόνια από τον θάνατο του Ανδρέα Παπανδρέου

«Βολές» του ΚΙΝΑΛ στον Τσίπρα για το μήνυμά του με αφορμή τα 23 χρόνια από τον θάνατο του Ανδρέα Παπανδρέου
Έντονη η αντίδραση της Φώφης Γεννηματά στις αναρτήσεις του Αλέξη Τσίπρα για τον Ανδρέα Παπανδρέου
Οργή επικρατεί στο Κίνημα Αλλαγής για το tweet του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα για τον Ανδρέα Παπανδρέου με αφορμή τα 23 χρόνια από τον θάνατό του.
«O Ανδρέας Παπανδρέου, απέναντι στη ΝΔ του Μητσοτάκη, υπενθύμισε ότι ο λαός δεν μπορεί να ξεχνά τι σημαίνει δεξιά και ότι η Ελλάδα ανήκει στους ανθρώπους του μόχθου και της δημιουργίας», έγραψε ο πρωθυπουργός, Α. Τσίπρας, στο twitter.
Ειδικότερα, ο κ. Τσίπρας αναφέρθηκε στον Ανδρέα Παπανδρέου με δυο αναρτήσεις του στο twitter, σημειώνοντας ότι «σαν σήμερα πριν από 23 χρόνια έφυγε από τη ζωή» και πως  «η Αριστερά είχε πάντα μια σχέση αγάπης και μίσους μαζί του.
Η ιστορία έχει ήδη αποτιμήσει τους λόγους.
Η αλήθεια πάντως είναι ότι κατάφερε να συσπειρώσει τη μεγάλη πλειοψηφία του δημοκρατικού και προοδευτικού κόσμου».
Στη δεύτερη ανάρτησή του ο κ. Τσίπρας  υπογράμμισε ότι «ο Ανδρέας Παπανδρέου, απέναντι στη ΝΔ του Μητσοτάκη, υπενθύμισε ότι ο λαός δεν μπορεί να ξεχνά τι σημαίνει δεξιά και ότι η Ελλάδα ανήκει στους ανθρώπους του μόχθου και της δημιουργίας.
Στους μη προνομιούχους όπως έλεγε τότε, στους πολλούς, όπως θα λέγαμε σήμερα».


Οι αναρτήσεις του πρωθυπουργού προκάλεσαν την έντονη αντίδραση της επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής, Φώφης Γεννηματά.
«Γνωρίζετε όλοι ότι στα πλαίσια του συνεδρίου μας οργανώσαμε μια πολύ μεγάλη εκδήλωση αφιέρωμα στην ζωή του Ανδρέα Παπανδρέου και στην προσφορά του, στην Ελλάδα αλλά και στην Δημοκρατική Παράταξη.
Θα τον θυμόμαστε πάντα με μεγάλο σεβασμό, μας εμπνέει , μας έμαθε να αγωνιζόμαστε για τη Δημοκρατία και τον Σοσιαλισμό, άλλαξε πραγματικά την Ελλάδα με το έργο του, δημιούργησε την μεσαία τάξη, έχτισε το κοινωνικό κράτος και το σύνθημα μήνυμα «η Ελλάδα ανήκει στους έλληνες» απέκτησε πραγματικά περιεχόμενο.
Δεν μπορώ να μην κάνω μια αναφορά σήμερα στο tweet του κυρίου Τσίπρα το οποίο θα χαρακτηρίσω ως κρεσέντο υποκρισίας», είπε η κ. Γεννηματά και πρόσθεσε:
«Φαίνεται θυμήθηκε να αναφερθεί στον Ανδρέα Παπανδρέου γιατί το πρωί σε τηλεοπτική εκπομπή αναφέρθηκα στην προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ και της Νέας Δημοκρατίας να ολοκληρώσουν αυτό που ξεκίνησαν το 1989, το βρώμικο ’89».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης