Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Τουρκικές επενδύσεις 300 εκατ. ευρώ στη Ρουμανία - Δυναμική είσοδο τουρκικών εταιρειών στα Βαλκάνια

Τουρκικές επενδύσεις 300 εκατ. ευρώ στη Ρουμανία - Δυναμική είσοδο τουρκικών εταιρειών στα Βαλκάνια
Στον επενδυτικό σχεδιασμό της εταιρείας προβλέπεται η αναβάθμιση των οδών, η κατασκευή νέων εμπορικών χώρων, αλλά και χώρων αναψυχής
Επενδύσεις στην Ρουμανία συνολικού ύψους 300 εκατομμυρίων ευρώ ανακοίνωσε η Τουρκική ετεραία Opus Land Development για την επέκταση του οικιστικού έργου Cosmopolis, που βρίσκεται βόρεια του Βουκουρεστίου.
Οπως ανακοίνωσε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας , Ahmet Bujuhali, "το οικόπεδο, συνολικής έκτασης 820 στρεμμάτων αγοράστηκε πριν από περίπου 13 χρόνια από την Opus Land Development και, έπειτα από δέκα χρόνια συνεχούς ανάπτυξης, το οικιστικό έργο Cosmopolis έχει 3.100 κατοικίες (μεζονέτες και διαμερίσματα) και 7.500 κατοίκους".
Με τη διάθεση του ποσού των 300 εκατομμυρίων ευρώ, η εταιρεία προχωρά στη δεύτερη φάση του σχεδίου της, στη διάρκεια της οποίας θα κατασκευαστούν άλλες 7.000 κατοικίες και ένα σχολείο που θα γίνει δωρεά στο ρουμανικό κράτος, τονίζεται σε δημοσιεύματα του ρουμανικού Τύπου.
Στον επενδυτικό σχεδιασμό της εταιρείας προβλέπεται η αναβάθμιση των οδών, η κατασκευή νέων εμπορικών χώρων, αλλά και χώρων αναψυχής.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης