Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αυγενάκης: Η ΝΔ θέλει να γίνει κυβέρνηση όλων των Ελλήνων - Θέλουμε ανάπτυξη με προκοπή για όλους

Αυγενάκης: Η ΝΔ θέλει να γίνει κυβέρνηση όλων των Ελλήνων - Θέλουμε ανάπτυξη με προκοπή για όλους
«Aπό την επόμενη μέρα των εκλογών θα αρχίσει να παράγεται δουλειά», τονίζει ο Λ. Αυγενάκης
«Η ΝΔ δεν φιλοδοξεί να διαδεχτεί, απλώς, τον ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία.
Θέλει να γίνει κυβέρνηση όλων των Ελλήνων με τους πιο άξιους Έλληνες», δηλώνει σε συνέντευξή του στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο γραμματέας της ΠΕ της ΝΔ και υποψήφιος βουλευτής Ηρακλείου, Λ. Αυγενάκης.

«Σκοπός μας, όπως είπε ο πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης, είναι η αυτοδύναμη Ελλάδα.
Να μπορεί η χώρα μας να πατήσει μόνη της στα πόδια της και να μη χρειάζεται ούτε υποδείξεις, ούτε στήριξη από το εξωτερικό.
Χρειάζεται, γι΄ αυτό, να έχουμε την επόμενη μέρα μία ισχυρή και αποτελεσματική κυβέρνηση», υπογραμμίζει και προσθέτει ότι προφανώς «το καλύτερο αποτέλεσμα είναι η αυτοδυναμία».
«Αλλά και αυτοδύναμοι να είμαστε, θα κάνουμε πρόσκληση για ευρύτερες πολιτικές συγκλίσεις.
Και θα αξιοποιήσουμε και στελεχιακό δυναμικό έξω από τον πυρήνα των στελεχών της ΝΔ, ώστε να σηματοδοτήσουμε στην πράξη αυτό το οποίο λέμε.
Κυβέρνηση όλων των Ελλήνων.
Με πολιτικές ενότητας, διεύρυνσης και αξιοκρατίας.
Και όταν μιλάμε για αξιοκρατία δεν μπορούμε να δεχόμαστε ότι οι μόνοι που αξίζουν είναι αυτοί οι οποίοι προέρχονται μέσα από το δικό μας κόμμα», συμπληρώνει χαρακτηριστικά.
Ο κ. Αυγενάκης κατηγορεί την απερχόμενη κυβέρνηση ότι «παράγει πια fake news πιο γρήγορα και από τη σκιά της», ενώ υπογραμμίζει  ότι «εμείς θέλουμε ανάπτυξη με προκοπή για όλους.
Και αυτή θα έρθει μόνο μέσα από τη μείωση των φόρων και μέσα από μια έκρηξη επενδύσεων που θα φέρει πολλές νέες, καλοπληρωμένες, δουλειές».
Κατά τον ίδιο, «από την επόμενη μέρα των εκλογών θα αρχίσει να παράγεται δουλειά» και μάλιστα, «το πρώτο νομοσχέδιο θα αφορά στη νέα οργάνωση της κυβέρνησης και της ανώτατης διοίκησης που είναι έτοιμο και θα είναι το πρώτο που θα ψηφιστεί.
Το δεύτερο νομοσχέδιο αφορά μια τολμηρή φορολογική μεταρρύθμιση και το τρίτο νομοσχέδιο αφορά στην απλοποίηση της διαδικασίας αδειοδότησης επενδύσεων. Αυτά θα είναι η αρχή και από την αρχή θα δοθεί το στίγμα της διακυβέρνησης της ΝΔ».
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης