Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κουτσούμπας: Για να βγει δυνατός ο λαός χρειάζεται να ενισχυθεί το ΚΚΕ - Οι υποψήφιοι στο νομό Βοιωτίας

Κουτσούμπας: Για να βγει δυνατός ο λαός χρειάζεται να ενισχυθεί το ΚΚΕ - Οι υποψήφιοι στο νομό Βοιωτίας
"Eνα ισχυρό ΚΚΕ είναι η μόνη δύναμη για να κάνει αντιπολίτευση σε οποιαδήποτε αντιλαϊκή κυβέρνηση", τόνισε ο Δ. Κουτσούμπας
Tο ψηφοδέλτιο του KKE στη Βοιωτία παρουσίασε σήμερα στο εκλογικό κέντρο της Θήβας ο  ΓΓ της ΚΕ του κόμματος, Δημήτρης Κουτσούμπας.
Ο κ. Κουτσούμπας,  ο οποίος από χθες περιοδεύει σε περιοχές της Φθιώτιδας και της Βοιωτίας, τόνισε ότι «αυτές οι εκλογές της 7ης Ιούλη είναι πολύ κρίσιμες.
Στην ουσία κρίνεται αν ο λαός μας θα μπορεί να ατενίσει την επόμενη μέρα με αισιοδοξία, με θάρρος, με κουράγιο.
Αν θα μπορέσει να αναδείξει όλα αυτά τα προβλήματα που βρίσκονται στην επικαιρότητα και που δεν πρόκειται να τελειώσουν, έτσι όπως υπόσχονται τα κόμματα που μέχρι σήμερα κυβέρνησαν αυτό τον τόπο. Και βεβαίως αυτό που κρίνεται είναι αν θα μπορέσουμε μέσα στη βουλή και έξω από αυτή, με το λαϊκό κίνημα, τους αγώνες του λαού μας να δώσουμε ώθηση στην ανακούφιση αυτού του κόσμου που έχει υποφέρει όλα αυτά τα χρόνια».
Υπογράμμισε ότι «για να βγει δυνατός ο λαός χρειάζεται να ενισχυθεί το ΚΚΕ», συμπληρώνοντας ότι «ένα ισχυρό ΚΚΕ είναι η μόνη δύναμη για να κάνει αντιπολίτευση σε οποιαδήποτε αντιλαϊκή κυβέρνηση προκύπτει και βεβαίως έτσι μόνο θα αποκτήσει αυτοπεποίθηση, κουράγιο, δύναμη ο λαός μας».
Ο ίδιος ανακοίνωσε το ψηφοδέλτιο μάχης, «το ψηφοδέλτιο νίκης του ΚΚΕ στη Βοιωτία», όπως είπε, λέγοντας πως «είναι ένα ψηφοδέλτιο αγωνιστικό, ανανεωμένο, και βεβαίως με προσωπικότητες, με ανθρώπους που ξέρουν, όχι μόνο τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο λαός μας αλλά βρίσκονται κάθε μέρα, όλο το χρόνο, όλα τα χρόνια μπροστά σε αυτές τις μάχες, μέσα από τα σωματεία, από συλλόγους, από την τοπική διοίκηση, από μια σειρά φορείς του λαϊκού μας κινήματος και βεβαίως από τους θεσμούς που καλούνται να υπηρετήσουν για το λαϊκό συμφέρον».
Με αλφαβητική σειρά οι υποψήφιοι στο νομό Βοιωτίας, τους οποίους ανακοίνωσε  ο κ. Κουτσούμπας, είναι: ο Πέτρος Αρκουμάνης, ο οποίος ζει και εργάζεται στη Λιβαδειά, είναι δημοτικός σύμβουλος Λιβαδειάς και  είναι μέλος της επιστημονικής επιτροπής του ΕΣΥΝ και του παραρτήματος του στη Βοιωτίας, η Δανασή-Διαμαντάρη Μαρία, η οποία σήμερα ζει και εργάζεται στο Δήλεσι, η Τάτση Νατάσα, πρόεδρος του σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Λιβαδειάς και μέλος της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου, ο  Αντώνης Τουλουμάκος, δικηγόρος.
Πρόσθεσε ότι «ο πέμπτος που θα είναι στο ψηφοδέλτιο, έχω την τιμή να σας ανακοινώσω, η ΚΕ του Κόμματος, η τοπική οργάνωση της Βοιωτίας εδώ, μου κάνει ξανά την τιμή να μου πει να έρθω εδώ ως ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, να συμβάλλω στη μάχη που θα δώσουμε για να κερδηθεί η θέση, η βουλευτική έδρα από το ΚΚΕ αυτή την εκλογική περίοδο».
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης